Συμμαχία Πολιτών: Διανομή φυλλαδίων για το έργο της Νέας Οδού στη Μεταμόρφωση
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Διανομή φυλλαδίων για το έργο της Νέας Οδού στη Μεταμόρφωση

Κλιμάκιο της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Καραβάκο, διένειμε χιλιάδες αντίτυπα ανακοίνωσης για την κατάσταση που, όπως σημειώνει, έχει δημιουργηθεί από το έργο της Νέας Οδού στην πόλη.

Η πρωτοβουλία της Συμμαχίας Πολιτών συνάντησε, όπως τονίζει η παράταξη, «την αποδοχή των οδηγών που ταλαιπωρούνται καθημερινά για να διέλθουν από τον συγκεκριμένο κόμβο».

Το κείμενο του φυλλαδίου που διανεμήθηκε είναι το εξής:

Δημιουργούν προβλήματα αντί να λύνουν τα φανάρια στον κόμβο της Εθνικής

Μετά από ένα μήνα λειτουργίας των φαναριών που τοποθέτησε η ΝΕΑ ΟΔΟΣ, εν αγνοία του Δήμου Μεταμόρφωσης, όλοι έχουμε βγάλει συμπεράσματα:

Δημιούργησαν προβλήματα χωρίς να λύσουν κάποιο.

Χιλιάδες οδηγοί και οχήματα ταλαιπωρούνται καθημερινά, χωρίς να γνωρίζουμε ποιο είναι το αντάλλαγμα αυτής της ταλαιπωρίας, ποιο το όφελος.

Η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο. Γειτονιές της πόλης μας όπως η Μποφίλια, έχουν σοβαρά προβλήματα μετακίνησης. Η Κάτω Μποφίλια έχει αποκοπεί από τη Μεταμόρφωση και οι κάτοικοί της μετακινούνται μέσω της οδού Αναγεννήσεως. Τα ταξί πλέον δεν δέχονται να παραλάβουν και να αποβιβάσουν επιβάτες αν πρόκειται να περάσουν τη γέφυρα.

Η δημοτική Αρχή της Μεταμόρφωσης δεν ασχολείται με το θέμα. Όπως τοποθετήθηκαν τα φανάρια εν αγνοία της, έτσι συνεχίζεται η κατάσταση, με την αδιαφορία της.

Ζητάμε άμεσα:

  • Τη βέλτιστη ρύθμιση των σηματοδοτών.
  • Την αποσύνδεσή τους αν δεν είναι εφικτή η ομαλή ροή.
  • Την αποτροπή στο μέλλον πραγματοποίησης κάθε παρέμβασης από τρίτους, χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση και διαβούλευση με τον Δήμο και τους ενδιαφερόμενους πολίτες.

Τέλος, αξίζει να θυμόμαστε ότι η ΝΕΑ ΟΔΟΣ είναι η εταιρεία που εκμεταλλεύεται το τμήμα Μεταμόρφωση – Σκάρφεια της Εθνικής Οδού, με δικαίωμα επιβολής διοδίων. Η αναιτιολόγητη παρέμβασή της «δείχνει», στο βάθος, τα διόδια.

Για τη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση

Βασίλης Καραβάκος

επικεφαλής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet