19 παιδικές χαρές του Δήμου Μεταμόρφωσης έχουν ήδη πιστοποιηθεί
Κοινωνία

19 παιδικές χαρές του Δήμου Μεταμόρφωσης έχουν ήδη πιστοποιηθεί

Δεκαεννέα παιδικές χαρές έχουν ήδη πιστοποιηθεί στον Δήμο Μεταμόρφωσης ως συμμορφούμενες στη σχετική νομοθεσία, όπως ενημερώνει ο Δήμος. Η πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης TUV HELLAS.

Στοχεύοντας, όπως τονίζει η αντιδήμαρχος Προγραμματισμού – Ανάπτυξης και Τεχνικών Έργων του Δήμου, Μαρία Λυμπέρη, στη διατήρηση της υψηλής ποιότητας των παιδικών χαρών, ο Δήμος προχωράει το προσεχές διάστημα στη διαδικασία αντικατάστασης των δαπέδων ασφαλείας στις παιδικές χαρές που βρίσκονται επί των οδών Ιερού Λόχου & Μακαρίου Ο.Τ.91, στην πλατεία Πολυκανδριώτη επί των οδών Τατοΐου και Κοραή Ο.Τ. 192α, στην πλατεία Δημοκρατίας επί των οδών Δήλου και Καποδιστρίου Ο.Τ. 202, επί των οδών Σάμου και Διός Ο.Τ. 281, στον λόφο Δηλαβέρη Ο.Τ.294, επί των οδών Πεύκων και Αρκαδίου Ο.Τ.373 και στην πλατεία Πέτρουλα επί των οδών Αντιγόνης και Δήμητρας Ο.Τ. 381, ώστε όλες οι παιδικές χαρές του Δήμου να διαθέτουν πλέον καινούργια δάπεδα ασφαλείας.

Καθόσον υπάρχουν συχνά φθορές από κακή χρήση των οργάνων και των δαπέδων ασφαλείας, αλλά και λόγω της έκθεσης των παιδικών χαρών στις καιρικές συνθήκες, ο Δήμος Μεταμόρφωσης προβαίνει σε σύναψη σύμβασης υπηρεσιών ελέγχου και επισκευών τους ώστε να ελέγχονται σε σταθερή και περιοδική βάση και να συντηρούνται άμεσα και γρήγορα οι φθορές που θα παρατηρούνται.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet