Γ. Δελής: Η Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν άλλον συνδυασμό
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Γ. Δελής: Η Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν άλλον συνδυασμό

Ότι «η παράταξη Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν άλλον συνδυασμό τονίζει ο επικεφαλής Γιάννης Δελής, ο οποίος υπογραμμίζει πως «μπροστά βρίσκονται οι εσωπαραταξιακές εκλογές για ανάδειξη επικεφαλής και συντονιστικής γραμματείας».

Ειδικότερα, ο Γ. Δελής αναφέρει:

«Θέλουμε να δώσουμε ένα τέλος στις φημολογίες περί συνεργασίας μας με άλλη δημοτική παράταξη της πόλης μας. Δεν υπάρχει καμία επίσημη ή ανεπίσημη συμφωνία με κανέναν άλλον συνδυασμό, κυρίως όταν έχουμε μπροστά μας τις εσωπαραταξιακές μας εκλογές για ανάδειξη επικεφαλής και συντονιστικής γραμματείας.

Κύριος σκοπός της παράταξης Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη είναι η αυτόνομη κάθοδος και υλοποίηση όλων των σχεδίων μας για το περιβάλλον τα ζώα τον πολιτισμό την παιδεία και τον αθλητισμό. Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα έχει διαμορφωθεί στον δημοτικό χάρτη της Μεταμόρφωσης, και πόσες δημοτικές παρατάξεις με υποψήφιους δημάρχους θα έχουν δηλώσει επίσημα την κάθοδό τους στις δημοτικές εκλογές, για να μην ξαναζήσουμε ένα νέο 2002. Είμαστε η μοναδική παράταξη που φωνάζουμε ότι στην πόλη μας δεν περισσεύει κανείς και όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τη Μεταμόρφωση προς το καλύτερο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet