Δήλωση στήριξης στη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση
Πολιτική

Δήλωση στήριξης στη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση

Δήλωση στήριξης στη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση και τον επικεφαλής της, Βασίλη Καραβάκο, έκαναν ιδρυτικά μέλη και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη Ανατροπή και Αλληλεγγύη στη Μεταμόρφωση, συνυπογράφοντας το εξής κείμενο:

Όσοι υπογράφουμε το παρόν κείμενο στηρίξαμε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, αυτές του 2014, την παράταξη Ανατροπή και Αλληλεγγύη στη Μεταμόρφωση, με στόχο την προώθηση των αξιών της αλληλεγγύης, της συμμετοχής, της άμεσης δημοκρατίας. Οραματιστήκαμε μια πόλη σε δράση, με συμμετοχή των πολιτών της, μια πόλη σε κινητοποίηση για την επίλυση των προβλημάτων της και την κίνησή της προς το μέλλον.

Σήμερα, 3,5 χρόνια μετά τις εξαγγελίες και τους οραματισμούς, έχουμε επαρκές δείγμα γραφής από τα δημοτικά τεκταινόμενα της πόλης μας. Η παράταξη την οποία στηρίξαμε, για λόγους πολιτικούς και υποκειμενικούς, δεν ανταποκρίθηκε στο ελάχιστο στις εξαγγελίες της, στις ανάγκες των πολιτών και στα προτάγματα της εποχής.

Είναι πλέον ξεκάθαρο για εμάς ότι όλα όσα οραματιστήκαμε, για τα οποία συμμετείχαμε στη διαδικασία των δημοτικών εκλογών γίνονται πράξη από τη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση. Η Συμμαχία Πολιτών εξέφρασε έμπρακτα την ανάγκη της πόλης και των κατοίκων της για ενημέρωση, για συμμετοχή, για δράση. Συνέβαλε και συμβάλλει καθοριστικά στην επίλυση προβλημάτων δεκαετιών (2ο Λύκειο Μεταμόρφωσης, ανάδειξη του Κηφισού κ.ά.), παρεμβαίνει ουσιαστικά στο να μην περάσουν επιλογές της δημοτικής Αρχής που είναι σε βάρος της πόλης και των πολιτών της.

Η πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας, οι πράξεις που υλοποιούν τις προεκλογικές εξαγγελίες, που υλοποιούν τις αξίες και τις αρχές για τις οποίες συμμετείχαμε στις εκλογές του 2014, μας οδηγούν στην στήριξη της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση και του επικεφαλής της Βασίλη Καραβάκου, στη μεγάλη προσπάθεια για αλλαγή της ζοφερής πραγματικότητας που βιώνει ο Δήμος Μεταμόρφωσης.

Το κείμενο υπογράφουν τα ιδρυτικά μέλη και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Ανατροπής και Αλληλεγγύης στη Μεταμόρφωση:

  • Καμπούρης Αντώνης 
  • Κοντοσώρος Μάκης 
  • Κοντοσώρου Βασιλική
  • Λιάλιαρης Γιώργος 
  • Μπανιόγλου Κώστας 
  • Μπανιόγλου Μιχάλης 
  • Σιμωτάς Σίμος
  • Σπυρόπουλος Θοδωρής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet