Μ. Καρπέτας προς Στρ. Σαραούδα: Θα μας βρείτε απέναντί σας αν ακυρώσετε την αγορά του κτήματος Κουτσουμπέλη
Πολιτική

Μ. Καρπέτας προς Στρ. Σαραούδα: Θα μας βρείτε απέναντί σας αν ακυρώσετε την αγορά του κτήματος Κουτσουμπέλη

Ότι θα βρεθεί απέναντί του σε περίπτωση που ακυρώσει την αγορά του κτήματος Κουτσουμπέλη απαντά ο νυν δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Μιλτιάδης Καρπέτας, στον νεοκελεγέντα δήμαρχο, Στράτο Σαραούδα, ο οποίος προσπαθεί να «μπλοκάρει» την αγορά.

Απαντώντας στον κ. Σαραούδα ο κ. Καρπέτας επισημαίνει:

Σε δήλωσή του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ. Στράτος Σαραούδας, βρίσκει «πρωτόγνωρη αλλά και εξαιρετικά περίεργη» την υλοποίηση αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Η άγνοιά του για τη ρητή νομική υποχρέωση του δημάρχου να υλοποιεί τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι ίσως κατανοητή. Αλλά το βαρύ υπονοούμενο – είτε το καταλαβαίνει ο ίδιος είτε όχι – δεν μπορεί να μείνει μετέωρο.

Ποιο είναι το εξαιρετικά περίεργο κ. Σαραούδα;

Η υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την αγορά του κτήματος Κουτσουμπέλη; Που ψηφίσατε και εσείς ο ίδιος;

Ή η λογικά ανεξήγητη μεταστροφή και η προσπάθειά σας, να αποτρέψετε «με νύχια και με δόντια», με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, την απόκτηση ενός πολύτιμου για το μέλλον της πόλης ακινήτου;

Αν πιστεύετε ότι εκλεγήκατε δήμαρχος για να ματαιώσετε αυτή την αγορά είστε πολύ μακριά νυχτωμένος. Κανείς, μα κανείς, δεν σας ψήφισε για κάτι τέτοιο.

Πολύ άστοχα, πολύ άσχημα και – πιστεύω ανεπίγνωστα – πολύ ύποπτα ξεκινήσατε κ. Σαραούδα, πριν καν ξεκινήσετε.

Προλαβαίνετε να επανορθώσετε και να διορθώσετε, αν αντιληφθείτε τη διαφορά του δημοσίου συμφέροντος που επικαλείστε και των ιδιωτικών συμφερόντων που αντικειμενικά εξυπηρετούνται.

Θέλω να ελπίζω ότι δεν έχετε καταστεί όμηρος ευτελών και αθέμιτων ιδιωτικών συμφερόντων και ανερμάτιστων τυχοδιωκτών. Ούτε πιστεύω ότι αποδέχεστε τέτοιο ρόλο. Κοιτάξτε, όμως, γύρω σας και αναρωτηθείτε: ποιοι κινούνται με σκοτεινές επιδιώξεις, ποιοι εισηγούνται και ποιοι οφελούνται από τυχόν ματαίωση αυτής της αγοράς.

Εύχομαι να αντιληφθείτε έγκαιρα. Αν επιμείνετε στην πραγματικά «εξαιρετικά περίεργη» προσπάθειά σας, να ακυρώσετε το μεγαλύτερο κεκτημένο για το μέλλον της πόλης, θα βρείτε απέναντί σας όχι μόνο εμάς αλλά και αυτούς που σας ψήφισαν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet