Μ. Καρπέτας: Στόχος η αυτοδυναμία για να συνεχίσουμε το έργο μας στη Μεταμόρφωση
Πολιτική

Μ. Καρπέτας: Στόχος η αυτοδυναμία για να συνεχίσουμε το έργο μας στη Μεταμόρφωση

Εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθούν πολιτικές συνεργασίες και συμμαχίες ελέω της απλής αναλογικής στον Δήμο της Μεταμόρφωσης θεωρεί ο δήμαρχος της πόλης και εκ νέου υποψήφιος Μιλτιάδης Καρπέτας, όπως είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Επικοινωνία 94FM» και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Για αυτόν τον λόγο, ο δήμαρχος απηύθυνε κάλεσμα στήριξης του συνδυασμού του από την πρώτη Κυριακή, προκειμένου να συνεχίσει για τρίτη σερί θητεία το έργο του. «Στόχος μας είναι η αυτοδυναμία, για να συνεχίσουμε απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα το έργο μας. Ο Δήμος πρέπει να έχει διοίκηση και αυτό θα πρέπει να σταθμίσει στις 26 του μήνα ο δημότης», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρπέτας χαρακτηρίζοντας «αμοραλιστική, σκόπιμη και στυγνή» την απλή αναλογική.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το ψηφοδέλτιο του εκφράζει ένα κοινωνικό-πολιτικό μέτωπο ευρύτατου πολιτικού φάσματος, μολονότι ποτέ του δεν έκρυψε τις προσωπικές πολιτικές του πεποιθήσεις.

Παράλληλα, αναφερόμενος στο έργο της δημοτικής του αρχής ο Μιλτιάδης Καρπέτας δήλωσε ικανοποιημένος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων καθημερινότητας του πολίτη, καθώς επίσης και για τη σημαντική αύξηση της δημοτικής περιουσίας με την απόκτηση 13 ακινήτων.

Για την επόμενη μέρα, ο δήμαρχος αποκάλυψε ότι βασικές του προτεραιότητες είναι η ανέγερση νέου δημαρχείου, η απόκτηση νέου κοιμητηρίου και η δημιουργία κέντρου, που μέχρι σήμερα δεν είχε η Μεταμόρφωση ως πόλη.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Καρπέτα στις «Δημοτικές Διαπλοκές», που μεταδίδονται καθημερινά 11.00-13.00 στον «Επικοινωνία 94FM» με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα, στο παρακάτω link:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet