Ο Στράτος Σαραούδας προσπαθεί να «μπλοκάρει» την… Αυγουστιάτικη αγορά οικοπέδων στον Δήμο Μεταμόρφωσης
Πολιτική

Ο Στράτος Σαραούδας προσπαθεί να «μπλοκάρει» την… Αυγουστιάτικη αγορά οικοπέδων στον Δήμο Μεταμόρφωσης

«Η επιμονή και η βιασύνη της απερχόμενης δημοτικής αρχής για την απευθείας αγορά οικοπέδων δεν είναι απλά πρωτόγνωρη, αλλά κι εξαιρετικά περίεργη» σημειώνει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας.

Όπως σημειώνει, οι πολίτες της Μεταμόρφωσης πρόσφατα αποδοκίμασαν αυτή την απόφαση, ενώ και ο ίδιος προσωπικά κάλεσε τον νυν δήμαρχο να μην την υλοποιήσει και να αφήσει το ζήτημα ανοιχτό για την επόμενη δημοτική αρχή.

Ωστόσο, ο κ. Μιλτιάδης Καρπέτας – όπως τονίζει ο κ. Σαραούδας – δυστυχώς επιμένει στην απόφασή του, «μέσα στον Αύγουστο και κατά τις τελευταίες ημέρες της θητείας του». «Είμαι αναγκασμένος, προκειμένου να υπερασπιστώ το δημόσιο συμφέρον, να επιδιώξω την αναβολή της συγκεκριμένης κίνησης» ξεκαθαρίζει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, προσθέτοντας ότι για τον λόγο αυτόν κατέθεσε στο Ελεγκτικό Συνέδριο «Αίτημα Μη Έγκρισης» για την αγορά οικοπέδου, η οποία απαιτεί έγκριση από το  Συνέδριο, ενώ καλεί εκ νέου τη νυν δημοτική αρχή «να επιδείξει στοιχειώδη συναίνεση και να σεβαστεί τη λαϊκή εντολή».

Ταυτόχρονα ενημερώνει όλους όσους εμπλέκονται στην υπόθεση των οικοπέδων (δημοτικοί υπάλληλοι, συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, μηχανικοί κ.ά.) ότι βούλησή του είναι οι συγκεκριμένες αγορές να μην προχωρήσουν μέσα στον Αύγουστο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet