Πολιτική εξόρμηση της ΝΕΒΑ ΣΥΡΙΖΑ  Προοδευτική Συμμαχία στη Μεταμόρφωση
Πολιτική

Πολιτική εξόρμηση της ΝΕΒΑ ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στη Μεταμόρφωση

Νέα πολιτική εξόρμηση ενημέρωσης των πολιτών στην Μεταμόρφωση, «κατ’ εξοχήν περιοχή της εργατικής τάξης και των μικροεμπορικών επιχειρήσεων», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας (ΝΕΒΑ) του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και η Οργάωνση Μελών της πόλης.

«Σε περιοδεία στη λαϊκή αγορά και στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, εκεί που εκφράζονται οι αγωνίες των πιο αδύναμων οικονομικά ανθρώπων για το μεροκάματο, αλλά και για το πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν τη μέγγενη της ακρίβειας, μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια για τα οξυμένα προβλήματα της εποχής και έγιναν δεκάδες συζητήσεις για την ακρίβεια, για τον πόλεμο, “για να επιστραφεί ο λογαριασμός πίσω” στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, που είναι υπαίτια για τις βαριές συνέπειες και τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκονται σήμερα τα νοικοκυριά στη χώρα μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο της περιοδείας έγινε ενημέρωση-πρόσκληση στην κάλπη της 15ης Μαΐου του κόμματος για την εκλογή προέδρου «ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. με νέες δυνάμεις να ηγηθεί της προσπάθειας για τη διαμόρφωση μίας εναλλακτικής προοδευτικής κυβερνητικής λύσης. Για να γίνει μία νέα αρχή με προοδευτική πολιτική αλλαγή στη χώρα», όπως προσθέτει η ΝΕΒΑ του κόμματος.

Στην εξόρμηση συμμετείχαν οι βουλευτές του Βόρειου Τομέα της Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Μ. Ξενογιαννακοπούλου, Π. ΣκουρλέτηςΚ. Ζαχαριάδης και Γ. Κατρούγκαλος, αντιπροσωπεία της ΝΕΒΑ και πολλά μέλη της Οργάνωσης Μελων  Μεταμόρφωσης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται από τη ΝΕΒΑ νέες πολιτικές εξορμήσεις ενημέρωσης, επισκέψεις και δράσεις για τις θέσεις του κόμματος.                                        

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet