Σάββας Νάνος: Σε απόλυτο βέρτιγκο ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης
Πολιτική

Σάββας Νάνος: Σε απόλυτο βέρτιγκο ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης

Κατώτερη των προσδοκιών που καλλιέργησε προεκλογικά αποδεικνύεται περίπου έναν χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές η δημοτική αρχή του Στράτου Σαραούδα στη Μεταμόρφωση, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής Κίνησης Πολιτεία Πολιτών, Σάββας Νάνος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Δυστυχώς, το Δημοτικό μας Συμβούλιο θεσμικά υπολειτουργεί και δεν θα έπρεπε, γιατί πρέπει να είναι το κορυφαίο θεσμικό όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Νάνος, ο οποίος αποκάλυψε ότι το Σώμα έχει συνεδριάσει μόλις 9 φορές, εκ των οποίων η μία διά περιφοράς, ενώ η Οικονομική Επιτροπή 19 φορές.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως «το μόνο που έχει κάνει μέχρι σήμερα η δημοτική αρχή είναι μερικές διανοίξεις δρόμων και αυτές αποσπασματικά, χωρίς κανέναν απολύτως σχεδιασμό».

Ακόμη, ο κ. Νάνος επεσήμανε ότι «επικρατεί ένα αλαλούμ στη διοίκηση του Δήμου Μεταμόρφωσης. Δεν διοικεί με σχεδιασμό ο κύριος Σαραούδας και δίνει την εντύπωση ότι βρίσκεται διαρκώς σε βέρτιγκο».

Όσον αφορά την περίοδο της καραντίνας, ο επικεφαλής της Πολιτείας Πολιτών υπογράμμισε ότι δεν κλήθηκε ούτε μία φορά από τον δήμαρχο για να συνεισφέρει με τις δυνάμεις και τις προτάσεις του, ενώ παράλληλα κατήγγειλε πως ο Δήμος λειτουργεί σχεδόν αποκλειστικά με απευθείας αναθέσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet