Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης στις 3 Μαΐου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης στις 3 Μαΐου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Μεταμόρφωσης Αττικής την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017, στις 19:00, στο δημαρχείο της πόλης (I. Ράλλη & Δημαρχείου 1).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση διενέργειας ανοιχτού άνω των ορίων ηλεκτρονικού διαγωνισμού για προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος.
  2. Συνέχιση και ολοκλήρωση των εργασιών επί της οδού Καραϊσκάκη.
  3. Έγκριση απόφασης υλοποίησης με ίδια μέσα του «Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Μεταμόρφωσης», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002522.
  4. Έγκριση παραχώρησης χώρου για τη στέγαση του Κέντρου Κοινότητας.
  5. Σύσταση, στελέχωση και λειτουργία του Μηχανισμού Πιστοποίησης Εκτέλεσης της Πράξης «Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Μεταμόρφωσης».
  6. Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2016, Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης.
  7. Τροποποίηση σύμβασης σχετικά με την προμήθεια εξοπλισμού βρεφονηπιακού σταθμού.
  8. Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2016, Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης.
  9. Έγκριση Απολογισμού & Ισολογισμού Κοινωφελούς Επιχείρησης οικονομικού έτους 2016.
  10. Ορισμός νόμιμου εκπροσώπου & οικονομικού διαχειριστή της Κοινωφελούς Επιχείρησης.
  11. Έγκριση δαπάνης και δέσμευσης πίστωσης ύψους 15.000,00 ευρώ σε βάρος του Κ.Α. 10.6115.0002, του προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης, οικονομικού έτους 2017, για την αμοιβή ορκωτών λογιστών.
  12. Τροποποίηση της απόφασης 322/12 περί του Κανονισμού Λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
  13. Ορισμός επιτροπής παραλαβής του έργου «Ολοκληρωμένη παρέμβαση εξοικονόμησης ενέργειας στις κτηριακές εγκαταστάσεις του Δήμου Μεταμόρφωσης».
  14. Αίτημα της κ. Ελένης Καζαντζίδου για άδεια κατάληψης κοινόχρηστου σε περίπτερο που διατηρεί επί της οδού Γ. Παπανδρέου & Δεληγιάννη.
  15. Αίτημα του κ. Παναγιώτη Κουτσογιάννη για άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου σε περίπτερο που διατηρεί επί της οδού Δροσίνη & Κόττου.
  16. Αίτημα του κ. Κωνσταντίνου Μυλωνά για άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου σε περίπτερο που διατηρεί επί της οδού Τατοΐου 55.
  17. Αίτημα του κ. Κωνσταντίνου Ανεβλαβή για άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου σε περίπτερο που διατηρεί επί της οδού Μπιζανίου και Αγ. Νεκταρίου.
  18. Αίτημα του κ. Κωνσταντίνου Ανεβλαβή για άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου σε περίπτερο που διατηρεί επί της οδού Γ. Παπανδρέου & Νικηφορίδη.
  19. Αίτημα της κ. Δήμητρας Θεοδώρου για άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου σε περίπτερο που διατηρεί επί της οδού Γ. Παπανδρέου 68.
  20. Χορήγηση άδειας τοποθέτησης πινακίδων προσδιορισμού Ιατρικής Μονάδας με διακριτικό τίτλο «ΝΕΦΡΟΪΑΤΡΙΚΗ» που βρίσκεται στην οδό Χλόης 25.
  21. Διαμόρφωση μηνιαίων οικονομικών εισφορών που θα καταβάλουν οι οικογένειες των φιλοξενούμενων παιδιών στους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2017-2018.
  22. Διαδικασίες-διευκρινίσεις-έντυπα για την υποβολή αιτήσεων εγγραφής και επανεγγραφής νηπίων και βρεφών για τη σχολική περίοδο 2017-2018 στους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς.
  23. Έγκριση κριτηρίων επιλογής αιτήσεων εγγραφής και επανεγγραφής στους Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Μεταμόρφωσης.
  24. Έγκριση συμμετοχής και μετάβασης του δημάρχου Μιλτιάδη Ι. Καρπέτα 4ο Forum Αυτοδιοίκησης και Επιχειρηματικότητας, που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, στη Θεσσαλονίκη από τις 19-21 Μαΐου 2017.
  25. Έγκριση συμμετοχής  και μετάβασης των υπαλλήλων του Δήμου που συμμετέχουν στην υλοποίηση του προγράμματος ACTIVAGE, σε συνάντηση εργασίας που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 19 έως τις 20 Μαΐου 2017.
  26. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής για συμμετοχή του Δήμου στο 4ο Forum Αυτοδιοίκησης και Επιχειρηματικότητας.
  27. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής για συμμετοχή του Δήμου στο συνέδριο με θέμα «ACTIVAGE HORIZON 2020».
  28. Έγκριση διενέργειας ανοιχτού κάτω των ορίων ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τη μίσθωση πολυμηχανημάτων
  29. Ανανέωση άδειας υπαιθρίου στάσιμου εμπορίου δραστηριότητας «Επιχείρηση παρασκευής και προσφοράς τροφίμων και ποτών σε κινητό χώρο (καντίνα)», επί της οδού Τατοΐου 217 του κ. Νικόλαου Τσεβά.
  30. Οικονομική ενίσχυση άπορων δημοτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet