Διαγωνισμός ποίησης από τον Δήμο Μεταμόρφωσης
epoxi.gr
Πολιτισμός

Διαγωνισμός ποίησης από τον Δήμο Μεταμόρφωσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στις 21 Μαρτίου, μιας ελληνικής πρωτοβουλίας που γιορτάστηκε για πρώτη φορά το 1998, το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης διοργανώνει διαδικτυακή βραδιά ποίησης, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, καλούνται να αποστείλουν έως τις 26 Μαρτίου 2021 (ώρα 14:30) βίντεο γυρισμένο μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, σε όποια μορφή υποστηρίζει, διάρκειας έως τριών λεπτών, όπου θα απαγγέλλουν ποίημα της επιλογής τους ή και δικής τους συγγραφής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], με θέμα το όνομα του συμμετέχοντα και τον τίτλο του ποιήματος. Κατά την έναρξη του βίντεο θα πρέπει οι συμμετέχοντες να αναφέρουν επίσης το όνομα τους τον τίτλο του ποιήματος και τον δημιουργό. Για ανήλικους που επιθυμούν να συμμετέχουν είναι απαραίτητη έγγραφη συναίνεση γονέα-κηδεμόνα.

Στο βίντεο μπορούν να φαίνονται οι ίδιοι που απαγγέλλουν ή και ντεκόρ δική τους επιλογής, ουδέτερο ή που να αφορά τη θεματολογία της ημέρας (π.χ. ένα βιβλίο, φύση, κείμενο κ.λπ.), επισημαίνει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι τα βίντεο που δεν θα πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις ή θα περιλαμβάνουν άκομψο/προσβλητικό περιεχόμενο δεν θα συμπεριληφθούν στην δράση.

Οι απαγγελίες όλων των συμμετεχόντων θα προβληθούν στο κανάλι Youtube του Δήμου με αναμετάδοση σε όλα τα αντίστοιχα social media την Τετάρτη 31/3/2021 στις 20:00, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet