Η Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη Μεταμόρφωσης υποδέχτηκε το κοινό της
Πολιτισμός

Η Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη Μεταμόρφωσης υποδέχτηκε το κοινό της

Την Παρασκευή 1η Ιουλίου έκανε πρεμιέρα η Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη με την 1η μεγάλη συναυλία για την Ορχήστρα Πνευστών και Κρουστών του Δήμου Μεταμόρφωσης, πριν την προβολή της ιταλικής κωμωδίας «Τα παράπονα στον δήμαρχο».

Τη σκηνή μοιραστήκαν η σοπράνο Σοφία Παπαδημητροπούλου, ο τενόρος Γιάννης Βρυζάκης – (που είχε αναλάβει και τη διδασκαλία των χορωδιών), ο βαρύτονος Δημοσθένης Χρ. Σταυριανός (έχοντας και την καλλιτεχνική διεύθυνση της εκδήλωσης) και οι Χορωδίες του Τμήματος Πολιτισμού Δήμου Μεταμόρφωσης. Η μουσική διεύθυνση και οι ενορχηστρώσεις της βραδιάς ήταν του αρχιμουσικού της Ορχήστρας Θεοδόσιου Άγγελου Σμυρνιού.

Παρουσιάστηκαν μουσική και τραγούδια από την οπερέτα, τον κινηματογράφο και την παλιά Αθήνα, ελληνικές και διεθνείς επιτυχίες που έχουν ξεχωρίσει από την καταγραφή τους σε ταινίες.

Χαιρετισμό απηύθυνε πριν την έναρξη ο δήμαρχος της πόλης Ευστράτιος Σαραούδας και η αρμόδια αντιδήμαρχος Χριστίνα Αντωνοπούλου, αναλύοντας και τον σχεδιασμό του Τμήματος Πολιτισμού για το πλούσιο ποιοτικό και με πλουραλισμό θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σκοπελίτη, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μπάλτας, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης (που στηρίζει και την πραγματοποίηση του προγράμματος) Αδάμ Αδαμίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Κολοβός, Χρήστος Βάγγερ, Νεκτάριος Γεροστάθης, Νικολέτα Πατέλη και Φώτης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΤΟΣΠΠΑ Βασίλης Κορκολής, εκπρόσωποι της σχολικής κοινότητας, παρατάξεων, φορέων και συλλόγων της πόλης και πλήθος δημοτών.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, το κοινό της Μεταμόρφωσης, που ακόμα μία φορά αγκάλιασε τη δράση του Τμήματος Πολιτισμού γεμίζοντας ασφυκτικά το προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου, επιβράβευσε με πηγαίο, ειλικρινές και παρατεταμένο χειροκρότημα τους καλλιτέχνες, οι οποίοι έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό, ενώ με το πέρας της συναυλίας συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους συγχαίροντας τους και εκφράζοντας αυθόρμητα τα θερμότερα των συναισθημάτων του για το όμορφο αποτέλεσμα.

«Συγχαρητήρια και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνέπραξαν καλλιτεχνικά και αυτονόητα σε όσους εργάστηκαν – συνεργάστηκαν για την πραγματοποίηση αυτής της υπέροχης εκδήλωσης. Μείνετε συντονισμένοι ακολουθεί ένα πολύ γεμάτο καλοκαίρι», σημειώνει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet