Μεταμόρφωση: Επαναλειτουργούν τα δωρεάν καλλιτεχνικά εργαστήρια και οι χορωδίες
Πολιτισμός

Μεταμόρφωση: Επαναλειτουργούν τα δωρεάν καλλιτεχνικά εργαστήρια και οι χορωδίες

Επαναλειτουργούν τα δωρεάν καλλιτεχνικά εργαστήρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης και οι χορωδίες του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν τρία χορωδιακά τμήματα (μεικτή χορωδία, Τρίτης Ηλικίας και παίδων) με μαέστρο τον Γιάννη Βρυζάκη. Το δημιουργικό εργαστήρι περιλαμβάνει (εφαρμοσμένες τεχνικές διακόσμησης, κόσμημα, μπατίκ) με την Βαρβάρα Κλάδη, ζωγραφική, κοπτική-ραπτική και τεχνικές σε διάφορες επιφάνειες με την Σταυρούλα Κολοβού και θέατρο ενηλίκων και εφήβων με τη θεατρολόγο Μαρία Ζούλια.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες και διευκρινίσεις για το δημιουργικό εργαστήρι και το θέατρο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 210 2845008 (Κοινωφελής Επιχείρηση). Για τις χορωδίες μπορούν να καλούν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 213 2012997-996 (Τμήμα Πολιτισμού).

«Προτεραιότητά μας είναι να ενισχύσουμε τους δεσμούς της κοινωνίας με τον πολιτισμό και τις τέχνες μέσα από τη δημιουργικότητα, συλλογικότητα και τόνωση αισιοδοξίας και χαράς, παρά τις δυσκολίες της πανδημίας», αναφέρει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet