Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στη Μεταμόρφωση για να μεταφέρει… Το λαϊκό τραγούδι από γενιά σε γενιά
Μουσική-Χορός

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στη Μεταμόρφωση για να μεταφέρει… Το λαϊκό τραγούδι από γενιά σε γενιά

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης και συγκεκριμένα το Τμήμα Πολιτισμού και η Κοινωφελής Επιχείρηση καλωσορίζουν στην πόλη τον αγαπημένο λαϊκό ερμηνευτή Γεράσιμο Ανδρεάτο σε μια συναυλία με τίτλο «Το λαϊκό τραγούδι από γενιά σε γενιά».

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης (Λητούς & Κύμης).

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος εδώ και αρκετά χρόνια δίνει το δικό του μουσικό στίγμα που το χαρακτηρίζει η συνέπεια και ο σεβασμός στο κοινό του. Μέσα από σημαντικές συνεργασίες και επιλεγμένες εμφανίσεις, ο αγαπημένος ερμηνευτής με τη γνήσια λαϊκή φωνή υπηρετεί πιστά αυτό που αγαπά περισσότερο… το λαϊκό τραγούδι.

Από τους σημαντικότερους λαϊκούς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, ο Γεράσιμος θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που εκτός από τις δικές του μεγάλες επιτυχίες («Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», «Πρώτο Φθινόπωρο», «Σκέψη της τρελής», «Γκρεμό»…), θα ερμηνεύσει τραγούδια μεγάλων δημιουργών, όπως των: Βασίλη Τσιτσάνη, Άκη Πάνου, Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Παπαϊωάννου, Γιώργου Ζαμπέτα, Βαγγέλη Κορακάκη κ.ά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Συναυλία του Γεράσιμου Ανδρεάτου στη Μεταμόρφωση / αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet