Πρεμιέρα για τη Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη Μεταμόρφωσης την 1η Ιουλίου
Πολιτισμός

Πρεμιέρα για τη Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη Μεταμόρφωσης την 1η Ιουλίου

Την Παρασκευή 1η Ιουλίου, στις 21:00, στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης ξεκινά η πρεμιέρα της Θερινής Κινηματογραφικής Λέσχης, με την ιταλική κωμωδία «Τα παράπονα στον δήμαρχο».

Η βραδιά θα ξεκινήσει με τη μεγάλη συναυλία της Ορχήστρας Πνευστών & Κρουστών του Δήμου υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Θεοδόσιου Άγγελου Σμυρνιού. Συμμετέχουν η σοπράνο Σοφία Παπαδημητροπούλου, ο τενόρος Γιάννης Βρυζάκης, ο βαρύτονος Δημοσθένης Χρ. Σταυριανός και οι χορωδίες του Τμήματος Πολιτισμού Δήμου Μεταμόρφωσης, ερμηνεύοντας μουσική και τραγούδια από την οπερέτα, τον κινηματογράφο και την παλιά Αθήνα, ελληνικές και διεθνείς επιτυχίες που έχουν ξεχωρίσει από την καταγραφή τους σε ταινίες.

Όλες οι προβολές θα είναι με ελεύθερη είσοδο, δίνοντας τη δυνατότητα στους δημότες να απολαύσουν επιλεγμένες, βραβευμένες ταινίες για παιδιά (κάθε ηλικίας) και μεγάλους, ενώ θα υπάρχουν και πολλές προβολές που αποτελούν μέρη αφιερωμάτων, επετειακών δράσεων και συνεργασιών. Ένα πρόγραμμα που υλοποιείται με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ξεκινά την 1η Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet