Πρόγραμμα προβολών Κινηματογραφικής Λέσχης Δήμου Μεταμόρφωσης 7-11 Αυγούστου
Κινηματογράφος-Θέατρο

Πρόγραμμα προβολών Κινηματογραφικής Λέσχης Δήμου Μεταμόρφωσης 7-11 Αυγούστου

Στο πλαίσιο της Κινηματογραφικής Λέσχης Δήμου Μεταμόρφωσης ο Δήμος και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου διοργανώνουν προβολή ταινιών για την περίοδο από 7 έως 11 Αυγούστου 2019.

Συγκεκριμένα θα προβληθούν οι ακόλουθες ταινίες:

  • «Ο Ασπροδόντης» – Τετάρτη 7/8/2019 και ώρα 20:30 στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου (Ιωάννου Κόττου 34).

Animation ταινία παραγωγής έτους 2018 και διάρκειας 85΄σε σκηνοθεσία Αλεξάντρ Εσπιγκάρες. Προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

Οι περιπέτειες ενός άγριου λυκόσκυλου στον Βόρειο Καναδά, το οποίο γνωρίζει τη γενναιόδωρη αλλά και τη σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων.

  • «Μαντάμ Μποβαρί» – Πέμπτη 8 & Παρασκευή 9/8/2019 και ώρα 20:30 στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου (Ιωάννου Κόττου 34).

Γερμανοβελγική δραματική ταινία παραγωγής 2014 και δάρκειας 118′. Σκηνοθεσία: Σοφί Μπαρτ. Παίζουν οι: Μία Γουασικόφσκα, Έζρα Μίλερ, Ρις Ίφανς, Χένρι Λόιντ-Χιουζ.

Παντρεμένη με έναν επαρχιακό γιατρό, η νεαρή Έμα Μποβαρί ασφυκτιά μέσα στην ανιαρή καθημερινότητά της. Η γνωριμία της με έναν αριστοκράτη και τη ζωή της υψηλής κοινωνίας θα την παρασύρει στην αναζήτηση απολαύσεων με σκληρό, τραγικό τίμημα.

  • «Δεν κρατιέμαι» – Σάββατο 10 & Κυριακή 11/8/2019 και ώρα 20:30 στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου (Ιωάννου Κόττου 34).

Ισπανική κωμωδία παραγωγής 2013 και διάρκειας 95′ σε σκηνοθεσία Πέδρο Αλμοδόβαρ. Πρωταγωνιστούν: Παθ Βέγκα, Χαβιέ Καμάρα, Κάρλος ΑρέτσεςΑντόνιο Μπαντέρας, Πενέλοπε Κρουζ.

Ένα τεχνικό πρόβλημα θα κάνει άνω κάτω μια υπερατλαντική πτήση. Την ίδια στιγμή που οι πάντες κοιμούνται στην οικονομική θέση ναρκωμένοι από το προσωπικό, τα πράγματα στην business class βρίσκονται εκτός ελέγχου. Δύο πιλότοι και οι λιγοστοί επιβάτες που μένουν ξύπνιοι προσπαθούν πανικοβλημένοι να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ οι φροντιστές αποφορτίζουν το τεταμένο κλίμα με μια χορευτική διασκευή του «I’m so excited» των Pointer Sisters.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 213 2012975.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet