Στην τελική ευθεία η κατασκευή του 2ου Λυκείου Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Στην τελική ευθεία η κατασκευή του 2ου Λυκείου Μεταμόρφωσης

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το ολοκαίνουργιο 2ο Λύκειο Μεταμόρφωσης, όπως ενημερώνει ο δήμαρχος της πόλης Στράτος Σαραούδας. Ο ίδιος χαρακτηρίζει τη νέα μονάδα ως «ένα σχολείο-στολίδι που αναβαθμίζει το επίπεδο της εκπαίδευσης στην πόλη μας. Ένα σχολείο που χαίρεσαι να επισκέπτεσαι τους χώρους του. Ένα σχολείο που είχαμε ανάγκη και περιμέναμε για χρόνια».

Την ίδια ώρα, ο κ. Σαραούσας θυμάται πώς το συγκεκριμένο σχολείο διασώθηκε στο… παρά πέντε, λόγω των προθεσμιών που υπήρχαν στην αρχή της υλοποίησής του.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«…Και ένα σχολείο που το 19 παραλίγο να χάσουμε. Θα θυμάμαι για πάντα όταν, έχοντας πρόσφατα αναλάβει καθήκοντα, ενημερώθηκα από τις ΚΤΥΠ ότι είχαμε μόλις λίγες ημέρες προθεσμία να παραδώσουμε τον χώρο και να ξεκινήσουν οι εργασίες. Και το πόσο οριακά προλάβαμε. Και οφείλω τώρα που το υπερσύγχρονο 2ο Λύκειο σύντομα παραδίδεται, να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν στο να γίνει πραγματικότητα: Την #ΠεριφέρειαΑττικής για τη χρηματοδότηση, τις #ΚΤΥΠ και το #ΥπουργείοΠαιδείας για τη συνεργασία, τον τότε Υπουργό Περιβάλλοντος που μας βοήθησε να προλάβουμε την προθεσμία, την #ΔΕΔΔΗΕ, την #ΤεχνικήΥπηρεσία του #ΔήμοςΜεταμόρφωσης, τους συνεργάτες μου και όλους όσους συντέλεσαν να ολοκληρωθεί αυτό το μεγάλο έργο. Ένα μοναδικό σχολείο, που αυτή τη στιγμή εφοδιάζεται πλήρως ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές μας κατά τη νέα σχολική χρονιά. Αφού φυσικά προηγηθεί το ραντεβού μας στα εγκαίνια του 2ου Λυκείου Μεταμόρφωσης τον Σεπτέμβριο, όπου σας περιμένω να δείτε και να εντυπωσιαστείτε, όπως εντυπωσιάζομαι και εγώ κάθε φορά που το επισκέπτομαι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet