Στο κινητό συμβούλου εστίασε η κάμερα κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. Μεταμόρφωσης – Αντιδρά η αντιπολίτευση, ποιες εξηγήσεις δίνει η διοίκηση
Κοινωνία

Στο κινητό συμβούλου εστίασε η κάμερα κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. Μεταμόρφωσης – Αντιδρά η αντιπολίτευση, ποιες εξηγήσεις δίνει η διοίκηση

Ένα πρωτόγνωρο γεγονός συνέβη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μεταμόρφωσης την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου, που οδήγησε στην οξεία αντίδραση της αντιπολίτευσης, η οποία μάλιστα αποχώρησε, οδηγώντας σε διακοπή τη συνεδρίαση.

Όλα συνέβησαν όταν κατά τη διάρκεια της μεικτής συνεδρίασης (διά ζώσης και διαδικτυακά) η κάμερα που βρισκόταν στην αίθουσα και κάλυπτε τη διαδικασία εστίασε στο κινητό του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Φώτη Παπαδόπουλου, ενώ εκείνη την ώρα τον λόγο είχε άλλος δημοτικός σύμβουλος.

Συγκεκριμένα, η κάμερα έφυγε από το πρόσωπό του συμβούλου που μιλούσε και εστίασε στον δημοτικό σύμβουλο Φώτη Παπαδόπουλο και εν συνεχεία στην οθόνη του κινητού του. Όταν έγινε αντιληπτό το γεγονός προκλήθηκαν αντιδράσεις από κάποιους εκ των παρόντων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι το καταδίκασαν έντονα και αποχώρησαν.

«Το συμβάν διερευνάται ήδη αρμοδίως» αναφέρει η δημοτική αρχή

Από την πλευρά της, η δημοτική αρχή περιορίστηκε σε μια λιτή ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι το συμβάν διερευνάται ήδη αρμοδίως και θα ακολουθήσει πλήρης επίσημη ενημέρωση.

Μάλιστα, σημειώνει ότι την ίδια στιγμή γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την αποτροπή επανάληψης αντίστοιχου μεμονωμένου περιστατικού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet