Αδιάφορη εκτός έδρας νίκη των Ιώνων επί της Μαγκουφάνας
Αθλητισμός

Αδιάφορη εκτός έδρας νίκη των Ιώνων επί της Μαγκουφάνας

Νίκη στο «τάι μπρέικ» (25-15, 26-28, 17-25, 25-16, 10-15), χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, πέτυχαν οι Ίωνες επί της Μαγκουφάνας, εκτός έδρας, για την 20ή αγωνιστική της Β’ Εθνικής ΕΣΠΑΑ.

Για τους Ίωνες αγωνίσθηκαν οι Μπαλαρής (αρχηγός), Χριστοδούλου, Παναγόπουλος (lybero), Λένας, Παπαϊωάννου, Δανιάς, Ζαγκανάς, Στυλιάρας, Βουτσινάς, Ασπρογιάννης.

Με προβλήματα στο αρχικό σχήμα ξεκίνησαν οι Ίωνες, έχοντας κακές τοποθετήσεις στο servis και δείχνοντας χωρίς σαφή αγωνιστικό
προσανατολισμό. Έτσι, επέτρεψαν στη Μαγκουφάνα να «βομβαρδίζει» από όλες τις ζώνες στην επίθεση, κερδίζοντας το πρώτο σετ.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν τη ροή του παιχνιδιού, αλλάζοντας σχήμα και ρόλους και με τους αναπληρωματικούς να προσφέρουν τα μέγιστα «γύρισε» το «ματς» σε 1-2.

Στο 4ο σετ δεν λειτούργησε σωστά η υποδοχή και στο tie break σαφώς ανώτεροι οι Ίωνες και έχοντας περισσότερες λύσεις από τα άκρα, έναντι των αντιπάλων τους, έφθασαν στην τελική νίκη.

Η προπονήτρια την ομάδας των Ιώνων, Φραντζέσκα Σταθάτου, δήλωσε για την αναμέτρηση:

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και αμέσως αναθεώρησα το αγωνιστικό πλάνο απέναντι σε μια ομάδα που, εάν δεν χτυπηθεί στα αδύνατά της σημεία στην υποδοχή, πηγαίνει σε γρήγορες επιθέσεις και κυριαρχεί στον ρυθμό του αγώνα.

»Κάναμε εγκαίρως αυτό που έπρεπε και πήραμε μία ακόμα νίκη από ομάδα που μας είχε νικήσει στην έδρα μας στον πρώτο γύρο.

»Βαθμολογικά δεν μεταβάλλαμε τη θέση μας, μείναμε 8οι και θα προσπαθήσουμε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, που υποδεχόμαστε τους πρωτοπόρους, να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet