Εγκαινιάσθηκε το πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο γήπεδο 5×5 στην Αλσούπολη
Αθλητισμός

Εγκαινιάσθηκε το πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο γήπεδο 5×5 στην Αλσούπολη

Το πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο ποδοσφαιρικό γήπεδο 5×5 στην Αλσούπολη, εγκαινίασε ο Δήμος Νέας Ιωνίας την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 με τον αγιασμό τον οποίο τέλεσε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ, όπως ενημερώνει η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την κ. Θωμαΐδου, η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης αποτελεί προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή, «που έχει στραμμένα τα μάτια της στη δημιουργία ασφαλών διεξόδων για τα παιδιά, τους νέους, αλλά και για όλους τους πολίτες».

«Ο αθλητισμός, ο πολιτισμός και εν γένει η παιδεία αποτελούν θεμελιώδεις βάσεις στο έργο μας προκειμένου να οικοδομήσουμε το μέλλον της νεολαίας μας. Θέλουμε τους Ιωνιώτες και τις Ιωνιώτισσες μέσα στα γήπεδα και κοντά στο αθλητισμό σε μια προσπάθεια της προώθησης του αθλητικού ιδεώδους και της δημιουργίας μιας σπουδαίας παρακαταθήκης για το αθλητικό δυναμικό της πόλης μας. Καλούς αγώνες», καταλήγει η δήμαρχος στην σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet