Μία ακόμη ήττα για τους Ίωνες
Αθλητισμός

Μία ακόμη ήττα για τους Ίωνες

Με 0-3 σετ ηττήθηκαν οι Ίωνες από την Κερατέα σε έναν αγώνα στον οποίο η Κερατέα ήταν φιλοξενούμενη στο… γήπεδό της. Η ΕΣΠΑΑΑ με τη σύμφωνη γνώμη των σωματείων προγραμμάτισε τον αγώνα στην Κερατέα με γηπεδούχο την ομάδα των Ιώνων!

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και η Κερατέα πέρασε ξεκούραστα με 0-3  ένα σοβαρό εμπόδιο πριν το φάιναλ-4.

Τα σετ: 13-25, 14-25, 23-25

Ίωνες (Σταθάτου): Μπαλαρής, Χριστοδούλου, Παναγόπουλος (λ), Λένας, Παπαϊωάννου, Δανιάς, Στυλιαρας, Ασπρογιάννης.

ΓΣ Κερατές (Ζιντζόβας): Μωραΐτης, Παπασιδέρης Δ., Παπασιδέρης Γ., Μπινιός, Παπαδόπουλος Χ., Κουμουνδούρος Παπανικολάου, Σιώλας, Κανέλος, Δημητριάδης, Μανουσάκης, Κουτσούμης. 

Η προπονήτρια των Ιώνων δήλωσε τόσο για το παιχνίδι όσο και για την πορεία της ομάδος στον α΄γύρο που ολοκληρώθηκε με την κακή εμφάνιση στην Κερατέα:

«Τι να πει κανείς για αυτήν την κατάσταση. Για να εξυπηρετηθεί η Κερατέα στον ανούσιο θεσμό του κυπέλλου έπρεπε να αναστατωθεί και το πρωτάθλημα. Πήγαμε εκεί με οκτώ άτομα γιατί δεχθήκαμε πιέσεις από την Ένωση για αλλαγή του αγώνα. Ενώ ξέραμε ότι θα είχαμε απουσίες αλλάξαμε σχήμα στο δεύτερο σετ αλλά και πάλι ήμασταν εκτός ρυθμού. Στο 3ο σετ δείξαμε ανταγωνιστικοί αλλά για άλλη μια φορά φέτος δεν μπορέσαμε για κάτι καλύτερο.

»Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου μάς βρίσκει στην 7η θέση της βαθμολογίας με τρεις νίκες και 11 βαθμούς, πράγμα που υπό τις παρούσες συνθήκες είναι επιτυχία. Μας ταλανίζει το γηπεδικό, μείναμε με 90′ προπόνηση την εβδομάδα, ο Σύλλογος είναι αδιάφορος και αν πέσουμε, που είναι πολύ πιθανόν, στο τοπικό και αν πέσει και η ομάδα των γυναικών, το αποτέλεσμα θα είναι να μην έχει η Ιωνία ομάδα πετοσφαίρισης σε εθνική κατηγορία μετά από πάρα πολλά χρόνια.

»Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, εντάξαμε τον Ανάγνου στο ρόστερ ως βασικό ακραίο με υποδοχή και δεν αγωνίστηκε ποτέ. Κλήθηκε ο Χυτήρης να αναλάβει αυτόν τον ρόλο, ενώ αντιμετώπιζε προβλήματα. Κάπως καλύφθηκε το κενό, κάναμε κάποιες σημαντικές νίκες, αλλά μετά τον αγώνα με τους Αμπελοκήπους τραυματίστηκε και δεν υπολογίζεται πλέον, καθώς χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Προς το παρόν παίζει εκεί ο Χριστοδούλου, ενώ είναι άλλη η θέση του, αλλά στον δεύτερο γύρο θα πάρει θέση βασικού ο νεοαποκτηθείς Βουτσινάς που έδειξε καλά στοιχεία στους αγώνες που χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στον πρώτο γύρο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet