Με νίκες συνέχισαν οι Ίωνες στη Β΄ Εθνική ΕΣΠΑΑ
Αθλητισμός

Με νίκες συνέχισαν οι Ίωνες στη Β΄ Εθνική ΕΣΠΑΑ

Συνέχισαν με νίκη οι Ίωνες, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τη Β΄ Εθνική ΕΣΠΑΑ. Νίκησαν με 1-3 την αξιόμαχη ομάδα των Αμπελοκήπων εκτός έδρας και ανέβηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Τα σετ: ΑΕ Αμπελοκήπων – ΑΣΠ Ίωνες (1 – 3): 20-25, 23-25, 25-19, 21-25.

Για τους Ίωνες αγωνίστηκαν οι: Μπαλαρής (αρχηγός), Χριστοδούλου, Χρηστίδης, Χυτήρης, Ασπρογιάννης, Παναγόπουλος (lybero), Λένας, Κοντογιάννης, Βουτσινάς, Παπαϊωάννου, Δανιάς, Στυλιαράς.

Η προπονήτρια κ. Σταθάτου δήλωσε: «Κατακτήσαμε μία ακόμα σημαντική νίκη και αποκτήσαμε επαφή με την τετράδα. Η οριστική αποχώρηση του Ανάγνου μάς δημιούργησε σοβαρό κενό στη θέση του βασικού ακραίου με υποδοχή και προσπαθούμε να το καλύψουμε εκ των έσω προσωρινά με τον Νίκο τον Χυτήρη που τα πήγε θαυμάσια στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά δεν είναι αυτή η αποστολή του. Στον συγκεκριμένο αγώνα εμφανιστήκαμε πολύ δυνατοί στην υποδοχή, αποφύγαμε τους κεντρικούς των Αμπελοκήπων στη επίθεση και με κύριο εκτελεστή τον Λένα και με τον Παπαϊωάννου που διανύει περίοδο φόρμας να βομβαρδίζει από τη ζώνη 4, δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο να ελπίσει για κάτι καλύτερο. Το σημαντικό είναι ότι έχει αντιστραφεί η ψυχολογία της ομάδος προς το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου με τον Α.Σ. Παπάγου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet