Νέα εκτός έδρας ήττα για τους Ίωνες – Έχασαν από την Αγία Παρασκευή
Αθλητισμός

Νέα εκτός έδρας ήττα για τους Ίωνες – Έχασαν από την Αγία Παρασκευή

Με νέα ήττα έκτος έδρας συνέχισαν οι Ίωνες το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής ΕΣΠΑΑ. Έχασαν από την Αγία Παρασκευή με 3-0 σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών μιας και οι πρωταθλητές αγωνίστηκαν με σύνθεση ανάγκης, χωρίς κανέναν από τους πασαδόρους τους που απουσίασαν.

Τα σετ του αγώνα 25-18, 25-19, 27-25.

Για την ομάδα των Ιώνων αγωνίστηκαν (Σταθάτου): Μπαλαρής (αρχηγός), Χριστοδούλου, Χρηστίδης, Χυτήρης, Ασπρογιάννης, Παναγόπουλος, Ζαγγανας (lybero), Λένας, Κοντογιάννης ,Βουτσινάς, Παπαϊωάννου.

Η προπονήτρια των Ιώνων κ. Σταθάτου δήλωσε για το παιχνίδι: «Υπάρχει σοβαρό εξωγηπεδικό πρόβλημα που δεν λύνεται και επηρεάζει σοβαρά την ομάδα και επηρέασε και παίκτες με αποτέλεσμα να κατεβούμε με ένα σχήμα που δεν είχαμε δουλέψει με κίνδυνο η ομάδα να γνωρίσει τον διασυρμό. Ευτυχώς ο Παπαϊωάννου που ανέλαβε τον δύσκολο ρόλο του πασαδόρου ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις του αγώνα και παραμείναμε ανταγωνιστικοί καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

»Ακολουθούν δύο παιχνίδια με Χαλκίδα και Αμπελοκήπους που πρέπει να τα πάρουμε για να μείνουμε σε επαφή με τους πρωτοπόρους, ενώ ταυτόχρονα θα αναθεωρηθούν οι στόχοι για τη νέα περίοδο και θα γίνει προσπάθεια για νέο σχήμα και εμφάνιση των αθλητών σε νέες θέσεις και ρόλους μέσα στο παιχνίδι διαφορετικούς από αυτούς που είχαν ως τώρα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet