Ξεκίνησε η 2η περίοδος της Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης στη Ν. Ιωνία – Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές
Αθλητισμός

Ξεκίνησε η 2η περίοδος της Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης στη Ν. Ιωνία – Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές

Ξεκινά τη Δευτέρα 19 Ιουλίου η δεύτερη περίοδος της Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Νέας Ιωνίας με ένα πρόγραμμα γεμάτο βιωματικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια και δημιουργικές κατασκευές.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, όπου στις 9μ.μ. της 19ης Ιουλίου θα προβληθεί η ταινία «Ο Ήρωας του Βυθού» που υπόσχεται να προσφέρει δροσερές και ξεκαρδιστικές περιπέτειες.

«Και φέτος το καλοκαίρι, κόντρα στις αντιξοότητες της εποχής, μαζί με τους εργαζομένους μας, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρουμε στα παιδιά της πόλης μας μοναδικές εμπειρίες, που, παράλληλα, στοχεύουν στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, με οδηγό την φαντασία, την παιχνιδιάρικη διάθεση και την αγάπη για το παιδί! Μένουμε πάντα παιδιά… με τα παιδιά!», επισημαίνει η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet