Ο Δήμος Νέας Ιωνίας… τρέχει για τις «Ιωνικές Μέρες Τέχνης» στις 3 Οκτωβρίου
Αθλητισμός

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας… τρέχει για τις «Ιωνικές Μέρες Τέχνης» στις 3 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ιωνικές Μέρες Τέχνης και Πολιτισμού 2021», πραγματοποιεί την προσεχή Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, από τις 8.30 έως τις 10.00, τον καθιερωμένο αγώνα δρόμου «στη Μνήμη των Μικρασιατών προσφύγων που ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στη Ν. Ιωνία, Ν. Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα μετά το 1922», σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

Η δημοτική αρχή ζητά την κατανόηση των οδηγών σε περίπτωση που ταλαιπωρηθούν από τις ολιγόλεπτες καθυστερήσεις λόγω της διέλευσης των αθλητών και κάνει έκκληση προς τους πολίτες για να ακολουθήσουν τις οδηγίες των οργάνων τάξεως και των εθελοντών, που θα φέρουν διακριτικά γιλέκα και σημαίες σήμανσης.

Οι δρόμοι που θα διέλθουν οι αθλητές στη Νέα Ιωνία είναι: Λεύκης, Σαγγαρίου, Αμισού, Ηρακλείου, Αβέρωφ, Μακελλαράκη, Βυζ. Αυτοκρατόρων, Χρυσουπόλεως, Αθαν. Διάκου, Γυμνασίου, Χρυσ. Σμύρνης, Αντλιοστασίου, Ραμνούντος, Εμμαν. Παππά, Κασταμονής, Αλ. Παναγούλη, Ηρακλείου, Ευαγ. Σχολής, Παλ. Πατρών Γερμανού, Κ. Βάρναλη, Αγν. Ηρώων και Ελ. Βενιζέλου (μέχρι τα φανάρια του Βλάχου).

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν ως εθελοντές στη δράση αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΚΕΜΙΠΟ του Δήμου Νέας Ιωνίας στον τηλεφωνικό αριθμό 210 2795012.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet