Στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ η δήμαρχος Νέας Ιωνίας
Αθλητισμός

Στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ η δήμαρχος Νέας Ιωνίας

Στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» παραβρέθηκε η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου.

Στη σχετική ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε:

«Μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη υπερηφάνεια, δέος και συγκίνηση ζήσαμε στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, στη γειτονική Νέα Φιλαδέλφεια, που συνέπεσαν με τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Σε μια φαντασμαγορική γιορτή, αντάξια της ιστορίας της ομάδας και των προσφυγικών της καταβολών, τιμήθηκαν οι αλησμόνητες πατρίδες μας, γεφυρώθηκε το ένδοξο παρελθόν με το σήμερα και τέθηκαν τα θεμέλια για ένα λαμπρό μέλλον.

Στη μεγαλειώδη γιορτή συμμετείχαν μικρασιατικά σωματεία της Νέας Ιωνίας μας, Ιωνιώτες και Ιωνιώτισσες, που περίμεναν 19 χρόνια να ζήσουν αυτή την ιστορική στιγμή! Η ΑΕΚ επέστρεψε στα ιερά χώματα των προγόνων και στη γη των ιδρυτών της, με ένα στολίδι στα όρια της Νέας Ιωνίας μας και της περιοχής μας, ένα κέντρο μνήμης, πολιτισμού και αθλητισμού, μια εστία αναφοράς των αλησμόνητων πατρίδων και του προσφυγικού ελληνισμού.

“Πατέρα μου το γήπεδο έγινε»! Ο δεύτερος ξεριζωμός της ΑΕΚ τελείωσε! Από χθες επέστρεψε στο σπίτι της! Σε μια βραδιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! Τα καλύτερα είναι μπροστά! Είμαι σίγουρη ότι το χαίρεσαι κ μας καμαρώνεις από ψηλά”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet