Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ανδρικής ομάδος των Ιώνων
Αθλητισμός

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ανδρικής ομάδος των Ιώνων

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ανδρικής ομάδος των Ιώνων.

Στην πρώτη φάση της προετοιμασίας η ομάδα έδωσε τρία φιλικά με Έσπερο Καλλιθέας,Οδυσσέα Φιλοθέης και με τον Φλοίσβο.

Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019 οι Ίωνες θα φιλοξενηθούν στη Μαγκουφάνα στο πιο δύσκολο φιλικό της πρώτης φάσης της προετοιμασίας, θα ακολουθήσει ο αγώνας κυπέλλου στις 3 Οκτωβρίου και μετά από αυτό το παιχνίδι η ομάδα θα μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς με κύριο στόχο τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής στην Αγία Παρασκευή.

Η προπονήτρια της ομάδος, κ. Σταθάτου δήλωσε για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας και για τους στόχους των  Ιώνων:

«Προσαρμόσαμε το πλάνο μας σύμφωνα με τα δεδομένα της κλήρωσης η οποία μας δίνει το χρονικό πλεονέκτημα λόγω του ρεπό της α΄αγωνιστικής, η ομάδα να είναι έτοιμη για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Αγία Παρασκευή. Εκεί ξεκινάει το πρωτάθλημα ουσιαστικά για την ομάδα μου.

»Οι στόχοι μας παραμένουν πάντα υψηλοί και προς αυτή την κατεύθυνση αποκτηθήκαν παίκτες έμπειροι και νέοι ηλικιακά που θα βοηθήσουν στην προσπάθειά μας να είμαστε στη διαδικασία των play offs και να προσπαθήσουμε και πάλι για το πρωτάθλημα το οποίο κατακτήσαμε πέρσι. Έχουμε μία θέση κενή και κινούμεθα προς την απόκτηση ενός ακόμα ακραίου. Το μόνο μας πρόβλημα είναι ότι ο Ανάγνου θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία από 1η Οκτωβρίου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet