Συνεχίζει στην ανδρική ομάδα των Ιώνων η Σταθάτου
Αθλητισμός

Συνεχίζει στην ανδρική ομάδα των Ιώνων η Σταθάτου

Επιτυχημένη κρίθηκε η θητεία της προπονήτριας των ανδρών του ΑΣΠ Ίωνες, Φρατζέσκα Σταθάτου και συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της ανδρικής ομάδος.

Η προπονήτρια δήλωσε:

«Είναι τιμή μου να παραμείνω για άλλη μία χρονιά στον πάγκο των πρωταθλητών και ευχαριστώ τον σύλλογο και τη διοίκηση της ομάδος και τον γενικό αρχηγό, Μπαλαρή Νίκο, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Είμαστε σχεδόν έτοιμοι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με νέο πλάνο και αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα ενώ στη νευραλγική θέση του πασαδόρου θα αγωνιστεί ο πολύπειρος Σπήλιος Μητρόπουλος στη θέση του Λεβαντίνου που πήγε στη Μαγκουφάνα.

»Είμαστε σε αναζήτηση ενός έμπειρου ακραίου έχουμε κάνει κρούση ήδη και περιμένουμε απάντηση, ενώ δεν έχουμε καταλήξει στο ποιος θα έρθει δεύτερος πασαδόρος.

»Τόσο εγώ όσο και οι έμπειροι αθλητές που διαθέτει η ομάδα μας πιστεύουμε ότι με τις κατάλληλες προσθήκες θα είμαστε και πάλι σε περιφερειακό τουρνουά για να εκπληρώσουμε τον στόχο της ανόδου που δεν μπορέσαμε να επιτύχουμε φέτος και αρκεστήκαμε μόνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας του Αθηναϊκού Ομίλου ΕΣΠΑΑ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet