13ος στον Μαραθώνιο του Ελσίνκι ο Ιωνιώτης Στέργιος Σιούτης
Αθλητισμός

13ος στον Μαραθώνιο του Ελσίνκι ο Ιωνιώτης Στέργιος Σιούτης

Στη 13η θέση στον Μαραθώνιο του Ελσίνκι, στη Φινλαδία, τερμάτισε ο Ιωνιώτης Στέργιος Σιούτης, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως όταν υπάρχει θέληση μπορούν να ξεπερνιούνται και οι φυσικές αδυναμίες.

Η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, σχολιάζει τη νέα επιτυχία του συμπολίτη και φίλου της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας:

«Η Νέα Ιωνία μας αισθάνεται περήφανη για αθλητές και ανθρώπους όπως ο Ιωνιώτης και αγαπημένος φίλος Στέργιος Σιούτης ο οποίος, παρά το σοβαρό πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει και τις όλες δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, καταφέρνει να συμμετέχει και να διακρίνεται σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις του κόσμου. Αυτή τη φορά πήρε μέρος στον Μαραθώνιο του Ελσίνκι στη Φινλανδία τερματίζοντας 13ος και αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! Με επιμονή, πίστη και σκληρή δουλειά ο Στέργιος μας συνεχίζει να μας παραδίδει μαθήματα ήθους, συμπεριφοράς και αγωνιστικότητας, υπενθυμίζοντάς μας να ξεπερνάμε κάθε δυσκολία και να πετυχαίνουμε κάθε στόχο μας!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet