Διπλό «χτύπημα» ληστών – Άρπαξαν όπλο αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. στα Σπάτα και «ξάφρισαν» 23.000 ευρώ από μονοκατοικία στη Ν. Ιωνία
Κοινωνία

Διπλό «χτύπημα» ληστών – Άρπαξαν όπλο αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. στα Σπάτα και «ξάφρισαν» 23.000 ευρώ από μονοκατοικία στη Ν. Ιωνία

Διπλό χτύπημα κακοποιών σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου στα Βόρεια της Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr οι κλέφτες μπήκαν στο σπίτι χαμηλόβαθμου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. στα Σπάτα και του έκλεψαν το όπλο του, και στο σπίτι ιδιώτη στη Νέα Ιωνία και του άρπαξαν 23.000 ευρώ!

Όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, οι δράστες στη μονοκατοικία του νεαρού υπαστυνόμου μπήκαν παραβιάζοντας το παράθυρο της κουζίνας. Εισήλθαν στο σπίτι και αφού ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή όλα τα δωμάτια, βρήκαν σε μια ντουλάπα ένα χρηματοκιβώτιο. Το έκλεψαν χωρίς να γνωρίζουν ότι μέσα είχε τον οπλισμό του αστυνομικού. Έφυγαν από τη μονοκατοικία και οταν επέστρεψε ο υπαστυνόμος είδε τα δωμάτια άνω κάτω, και το πιστόλι του, με τη γεμιστήρα και τις σφαίρες να έχουν κάνει… φτερά. Ενημέρωσε τους συναδέλφους του για την κλοπή του οπλισμού, το σπίτι ερευνήθηκε για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών. Την έρευνα για την εξιχνίαση της κλοπής έχει αναλάβει στο Τμήμα Ασφάλειας Παλλήνης – Σπάτων.

Η άλλη κλοπή σημειώθηκε σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στη Ν. Ιωνία. Οι «κασκαντέρ» διαρρήκτες αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο διαμέρισμα. Ανενόχλητοι ερεύνησαν όλους τους χώρους, βρήκαν σε ένα συρτάρι τις 23.000 ευρώ, τις άρπαξαν και χάθηκαν στο σκοτάδι. Όταν επέστρεψε ο 37χρονος ιδιοκτήτης είδε το σπίτι λεηλατημένο και να λείπουν οι δεσμίδες με τα χαρτονομίσματα. Τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, και την έρευνα για τη σύλληψη των κακοποιών έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ν. Ιωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet