Η Δ. Θωμαΐδου μαζί με επαγγελματίες της εστίασης σχεδιάζουν την… επόμενη  μέρα στην αγορά της Ν. Ιωνίας
Επιχειρήσεις – Αγορά

Η Δ. Θωμαΐδου μαζί με επαγγελματίες της εστίασης σχεδιάζουν την… επόμενη μέρα στην αγορά της Ν. Ιωνίας

Αντιπροσωπεία επιχειρηματιών των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος υποδέχθηκε η δήμαρχος Νέας Ιωνίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο δημαρχείο της πόλης, το Σάββατο 23/5. Η κ. Δέσποινα Θωμαΐδου συζήτησε με τους συγκεκριμένους επαγγελματίες θέματα που αφορούν τη στήριξη της τοπικής αγοράς και τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας από την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού.

Μαζί με την αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Δημοτικής Συγκοινωνίας, Αγγελική Σακκαλόγλου, τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Αριστείδη Χατζησαββίδη και τον αντιδήμαρχο Δημοτικής Συγκοινωνίας, Αντώνη Καρβουνιάρη, η δήμαρχος αντάλλαξε απόψεις με τους επιχειρηματίες της πόλης σχετικά με την ομαλή επιστροφή τους στην κανονικότητα και τη τήρηση των νέων μέτρων υγιεινής.

Η δημοτική αρχή ενημέρωσε για τη σειρά μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα και αφορούν στην οικονομική ανακούφιση των επιχειρήσεων, ενώ εμφανίστηκε θετική στην ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων των καταστημάτων εστίασης σε κοινόχρηστους χώρους, με βάση τους όρους και τους κανόνες που ορίζει η σχετική ΚΥΑ, αλλά και εφόσον υπάρχει χώρος προκειμένου να εξασφαλίζεται η προσβασιμότητα πολιτών και πολιτών ΑΜΕΑ, καθώς και οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Επιπλέον, με την καμπάνια του «Μένουμε Νέα Ιωνία – Στηρίζουμε την Τοπική Αγορά» η δημοτική αρχή προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να παροτρύνει τους πολίτες να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα και να στείλουν όλοι μαζί «ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για την πόλη μας».

«Συνεχίζουμε την αγαστή συνεργασία μας με τον επιχειρηματικό κόσμο, που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας και όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για να κρατήσουμε όρθια την ιστορική αγορά της Νέας Ιωνίας και να τη διατηρήσουμε ζωντανή και ελκυστική για κατοίκους και επισκέπτες» δήλωσε σχετικά η κ. Θωμαΐδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet