Εργασίες αποψίλωσης και καθαρισμού του Δήμου Νέας Ιωνίας στο άλσος Βεΐκου
Νέα Ιωνία

Εργασίες αποψίλωσης και καθαρισμού του Δήμου Νέας Ιωνίας στο άλσος Βεΐκου

Συνεχίζονται οι εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού και ευπρεπισμού του άλσους Βεΐκου από τις υπηρεσίες του Δήμου Νέας Ιωνίας, προκειμένου να ενισχυθεί η αντιπυρική προστασία του ενόψει της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου και της εφαρμογής μέτρων πρόληψης κατά των πυρκαγιών.

Η διοίκηση ενημερώνει ότι έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες σε επίπεδο πρόληψης και συγκεκριμένα η αποψίλωση χόρτων, η διάνοιξη διαύλων, η απομάκρυνση επίπλων, μπαζών και παράνομων παραπηγμάτων, η εποπτεία και συντήρηση των πυροσβεστικών κρουνών.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Νέας Ιωνίας βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση προκειμένου να διατηρείται ένας πνεύμονας πρασίνου για την πόλη σε άψογη κατάσταση, αλλά και για να αποφευχθεί κάθε πιθανός κίνδυνος.

«Σε αυτήν την προσπάθεια είναι επιβεβλημένη η συμμετοχή όλων των πολιτών»

Η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, επισημαίνει επί του θέματος:

«Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και έχουμε διαμορφώσει ένα φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον για τους πολίτες. Χρειάζεται τώρα, την καλοκαιρινή περίοδο, μεγαλύτερη προσπάθεια και εγρήγορση για την προστασία του άλσους. Γι’ αυτό προσβλέπουμε στη συνεργασία όλων. Μένουμε στην πόλη μας. Αγαπάμε τη Νέα Ιωνία. Σεβόμαστε το περιβάλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet