Άγρια καταδίωξη και χειροπέδες σε διαρρήκτες αφότου είχαν επιχειρήσει διάρρηξη σε διαμέρισμα στη Ν. Ιωνία
Κοινωνία

Άγρια καταδίωξη και χειροπέδες σε διαρρήκτες αφότου είχαν επιχειρήσει διάρρηξη σε διαμέρισμα στη Ν. Ιωνία

Χειροπέδες μετά από καταδίωξη πέρασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε δύο Αλγερινούς διαρρήκτες, οι οποίοι είχαν επιχειρήσει να «μπουκάρουν» σε διαμέρισμα στη Νέα Ιωνία.

Ξημερώματα Παρασκευής 28/2 και περιπολία της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής εντοπίζει να κινείται ύποπτα στην περιοχή της Νέας Ιωνίας ένα ασημί Hyundai, με δύο επιβαίνοντες. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να ακινητοποιήσουν για έλεγχο το όχημα, όμως ο οδηγός δεν υπακούει στο σήμα, αναπτύσσει ταχύτητα και επιχειρεί να διαφύγει. Μάλιστα, στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο, κινείται ανάποδα σε μονόδρομο και παραβιάζει ερυθρούς σηματοδότες.

Από πίσω του ακολουθούν οι αστυνομικοί με τις μηχανές, με το Ι.Χ. αυτοκίνητο να ακινητοποιείται τελικά στην οδό Καπνιστηρίου στη Νέα Ιωνία. Ο συνοδηγός παραμένει εντός του οχήματος, ωστόσο, ο οδηγός ανοίγει την πόρτα κι αρχίζει να τρέχει σε μια απέλπιδα προσπάθεια διαφυγής. Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα συλλαμβάνεται και αυτός. Οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, όπου διαπιστώνεται ότι είναι Αλγερινοί 43 ετών και 41 ετών, σεσημασμένοι για κλοπές και διαρρήξεις, ενώ πάνω τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδι, ψαλίδια, γάντια), καθώς κι ένα χρυσό σκουλαρίκι.

Κατά την προανάκριση, φέρονται να ομολόγησαν ότι λίγο πριν εντοπιστούν από τους αστυνομικούς είχαν αποπειραθεί να εισέλθουν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία, σπάζοντας την μπαλκονόπορτα. Ωστόσο, χτύπησε συναγερμός και τράπηκαν σε φυγή. Οι δύο Αλγερινοί παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet