Άλλαξε όψη το 14ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας
Κοινωνία

Άλλαξε όψη το 14ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας

Σε ευχάριστο και σύγχρονο σχολικό περιβάλλον θα μπορούν πλέον να βρίσκονται οι εκπαιδευτικοί, οι μικροί μαθητές και το ειδικό βοηθητικό προσωπικό, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης στο 14ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Η δήμαρχος, Δέσποινα Θωμαΐδου, αφού χαρακτήρισε ως «στολίδι» για την πόλη το 14ο Νηπιαγωγείο, δήλωσε σχετικά: «Το 14ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας μεταμορφώθηκε εξωτερικά και εσωτερικά, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ασφαλή, όμορφο και φωτεινό σχολικό περιβάλλον για τα παιδιά στη νηπιακή ηλικία. Μετά τις εκτεταμένες εργασίες αναδιαμόρφωσης των χώρων και την πολύχρωμη νότα στην απλή καθημερινότητα του σχολείου, οι δεκάδες μικροί μαθητές, όπως επίσης οι εκπαιδευτικοί και το ειδικό βοηθητικό προσωπικό, για πρώτη φορά πλέον, μπορούν να απολαμβάνουν ένα ευχάριστο, σύγχρονο και φιλικό σχολικό περιβάλλον. Η αναγνώριση, τα χαμόγελα και η αγάπη των παιδιών και των εκπαιδευτικών είναι η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίησή μας. Είναι η δύναμή μας να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σταθερά και με συνέπεια για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών της πόλης μας.

»Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εκείνους που εργάστηκαν και συνεργάστηκαν για το συνολικό εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα παιδιά μας αξίζουν και θα έχουν τα καλύτερα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet