Έφθασε η αποστολή βοήθειας της Ν. Ιωνίας στην Καρδίτσα
Κοινωνία

Έφθασε η αποστολή βοήθειας της Ν. Ιωνίας στην Καρδίτσα

Η αποστολή αγάπης και αλληλεγγύης των πολιτών και των σωματείων της Νέας Ιωνίας για τους πληγέντες από τον κυκλώνα «Ιανό» έφτασε στην Καρδίτσα.

Τα τρόφιμα μακράς διαρκείας και τα είδη πρώτης ανάγκης που είχαν συγκεντρωθεί παραδόθηκαν, από αντιπροσωπεία του Δήμου, με επικεφαλής τον προϊστάμενο της διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Μιχάλη Σουρμελή, με την αντιδήμαρχο του Δήμου Καρδίτσας Ουρανία Σούφλα να ευχαριστεί τον Ιωνιώτικο λαό για την πολύτιμη βοήθειά του προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Καρδίτσας.

«Ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμη φορά όλους εσάς, πολίτες και εκπροσώπους σωματείων της πόλης μας για τη συγκινητική ανταπόκριση και ενεργή συμμετοχή σας στο πανελλαδικό κύμα αλληλεγγύης, προκειμένου οι συνάνθρωποί μας στην Καρδίτσα να σταθούν και πάλι στα πόδια τους» σημειώνει η διοίκηση του Δήμου Ν. Ιωνίας και προσθέτει: «Άλλωστε η πρόσφατη κακοκαιρία στην πόλη μας δοκίμασε και τις δικές μας αντοχές, αλλά κυρίως μας δίδαξε ότι ο καθένας μας είναι ευάλωτος μπροστά στη μανία της φύσης. Ευχή και ελπίδα όλων μας είναι να μην ζήσουμε ποτέ ξανά παρόμοιες καταστάσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet