Ανακαινισμένη και ανοικτή ξανά για τα παιδιά η παιδική χαρά στο Άγαλμα της Μάνας στη Ν. Ιωνία
Κοινωνία

Ανακαινισμένη και ανοικτή ξανά για τα παιδιά η παιδική χαρά στο Άγαλμα της Μάνας στη Ν. Ιωνία

Μια ακόμη πλήρως ανακαινισμένη παιδική χαρά παραδόθηκε στους Ιωνιώτες, στο πλαίσιο της ευρύτερης «εκστρατείας» του Δήμου Νέας Ιωνίας, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, για τον εκσυγχρονισμό όλων των παιδικών χαρών της πόλης, σχεδιασμένων σύμφωνα με τα τελευταία διεθνή πρότυπα, με νέα σύγχρονα και πιστοποιημένα όργανα για ασφαλή δραστηριότητα και ψυχαγωγία των παιδιών.

Η παιδική χαρά στο Άγαλμα της Μάνας άνοιξε και πάλι για τα μικρά παιδιά, έχοντας πλέον όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας με σύγχρονα παιχνίδια και δάπεδα και μια συνολική εικόνα που διακρίνεται από καλαισθησία και υψηλή αισθητική, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή.

Υπενθυμίζεται από τη δημοτική αρχή, ότι τον τελευταίο χρόνο, ο Δήμος Νέας Ιωνίας έχει προχωρήσει στη ψήφιση κανονισμού λειτουργίας παιδικών χαρών και στην ανακατασκευή αρκετών παιδικών χαρών σε όλο το εύρος της πόλης, στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας και χρηστής διαχείρισης με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών.

Η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου σημειώνει σχετικά: «Αισθανόμαστε ικανοποίηση που βλέπουμε ο σχεδιασμός της δημοτικής μας αρχής να αρχίζει σταδιακά να υλοποιείται με μικρά και μεγάλα έργα. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιοτική αναβάθμιση των χώρων αναψυχής των παιδιών της πόλης μας, ωστόσο πρέπει να καταστεί σαφές, ότι για να διατηρηθούν σύγχρονες, ασφαλείς και όμορφες, θα πρέπει όλοι μας με αίσθημα ατομικής ευθύνης να σεβόμαστε και να προστατεύουμε τη δημόσια περιουσία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet