Γέμισε το πασχαλινό τραπέζι των ευάλωτων πολιτών στη Νέα Ιωνία
Κοινωνία

Γέμισε το πασχαλινό τραπέζι των ευάλωτων πολιτών στη Νέα Ιωνία

«Το φετινό Πάσχα πέρασε κάπως περίεργα για όλους μας, αλλά τουλάχιστον νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά διότι καταφέραμε κάθε πασχαλινό τραπέζι να γεμίσει με γεύματα που διένειμε ο Δήμος μας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, με αγάπη προς τους ευπαθείς συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη αυτές τις άγιες ημέρες».

Με τον παραπάνω τρόπο σχολιάζει η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, τη δράση διανομής γευμάτων σε πολίτες που έχουν ανάγκη, στο πλαίσιο της σχετικής πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Ατττικής.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, την αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, τη διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας, Φωτεινή Παπαδοπούλου, τον προϊστάμενο Μιχάλη Σουρμελή, τους εργαζομένους της υπηρεσίας και τους εθελοντές, για τη συμβολή τους σε αυτή τη προσπάθεια που καταβάλαμε όλες αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα για να μην μείνει και νιώσει κανείς μόνος του» προσθέτει η δήμαρχος.

Στην παραλαβή των πασχαλινών γευμάτων συμμετείχαν, επίσης, η αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας, Αγγελική Σακκαλόγλου και η δημοτική σύμβουλος Όλγα Ακιανίδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet