Δήμος Νέας Ιωνίας: Έως και τις 27/8 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις προσλήψεις εργαζομένων στη σχολική καθαριότητα
Κοινωνία

Δήμος Νέας Ιωνίας: Έως και τις 27/8 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις προσλήψεις εργαζομένων στη σχολική καθαριότητα

Η διοίκηση του Δήμου Νέας Ιωνίας γνωστοποιεί ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 52878/22-8-2020 ΚΥΑ, έγινε τροποποίηση στη μοριοδότηση της υπολογιζόμενης εμπειρίας και δίδεται μία μονάδα ανά αίθουσα με ανώτατο όριο τις 17 μονάδες ανά μήνα.

Όσοι από τους υποψήφιους έχουν καταθέσει ήδη αίτηση και έχουν συμπληρώσει στη θέση «Εμπειρία» τους αντίστοιχους μήνες απασχόλησης στη θέση καθαριστών/στριών σχολικών μονάδων στον Δήμο Νέας Ιωνίας, μπορούν να καταθέσουν νέα αίτηση, συμπληρώνοντας τον αριθμό των αιθουσών που τους είχαν ανατεθεί. Στη νέα αίτηση πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία και να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή.

Όσοι υποψήφιοι δεν είχαν συμπληρώσει «Εμπειρία» ή η εμπειρία τους δεν είναι σε θέση καθαριστών/στριών σχολικών μονάδων στον Δήμο Νέας Ιωνίας, δεν χρειάζεται να συμπληρώσουν νέα αίτηση.

Η αρμόδια υπηρεσία, για να μοριοδοτήσει και να κατατάξει τους υποψήφιους, θα ζητήσει τις ανάλογες βεβαιώσεις από τις Σχολικές Επιτροπές, οπότε σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν καταθέσει νέα αίτηση, θα μοριοδοτηθεί σύμφωνα με τη βεβαίωση για τον αριθμό των αιθουσών που θα χορηγηθούν από τις Σχολικές Επιτροπές.

Τέλος, η διοίκηση ενημερώνει ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων παρατείνεται έως την Πέμπτη 27/8/2020 και ώρα 23:59 και η κατάθεση των αιτήσεων γίνεται μόνον ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet