Δημουργία Αλληλεγγύη: Αυταρχική και μακριά από τα προβλήματα των δημοτών η δήμαρχος Νέας Ιωνίας
Αθλητισμός

Δημουργία Αλληλεγγύη: Αυταρχική και μακριά από τα προβλήματα των δημοτών η δήμαρχος Νέας Ιωνίας

Τις αυξήσεις των συνδρομών των αθλουμένων στα προγράμματα του ΟΠΑΝ, αλλά και τον «διαχωρισμό των δημοτών σε ημέτερους και μη» καταγγέλλει η δημοτική παράταξη Δημιουργία Αλληλεγγύη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη του κ. Παναγιώτη Μανούρη αναφέρει:

«Σε κάθε ζήτημα της πόλης μας, μεγάλο ή μεγαλύτερο, σημαντικό ή λιγότερο σημαντικό, η δημοτική Αρχή αποδεικνύεται περίτρανα ανίκανη να πάρει μέτρα για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες των πολιτών και να τους απελευθερώσει από προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Ταυτόχρονα δίνει  ιδιαίτερη βαρύτητα σε φτιασιδώματα και προχειρότητες.  

Αυτή η πολιτική της δημοτικής αρχής, στην οποία δεν υπάρχει σχέδιο, δεν έχει ίχνος σοβαρότητας και  συστηματικής προσπάθειας για κοινωνική πρόνοια  και κανένα κοινωνικό προσανατολισμό. Οδήγησε πρόσφατα  σε απαράδεκτες αυξήσεις στις συνδρομές των αθλουμένων στα προγράμματα του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Ν. Ιωνίας.

Αυτή η ίδια πολιτική επίσης οδηγεί στον διαχωρισμό των πολιτών σε ημετέρους και μη.  Αποτέλεσμα η δημοτική αρχή να μοιράζει πρόστιμα σε επιχειρηματίες-πολιτικούς της αντιπάλους που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας με καταστήματα εστίασης και δεν έχουν την εύνοια της.

Ζητήσαμε να προηγηθούν κανονιστικές πράξεις-αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου ώστε να ξέρουν οι επιχειρηματίες το κανονιστικό πλαίσιο. Δεν το θέλει η δημοτική αρχή και θεωρεί τους καταστηματάρχες όμηρους.

 Η δημοτική αρχή θα πρόσφερε ουσιαστικές υπηρεσίες στην πόλη μας εάν επικεντρωνόταν στη λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας του κόσμου. Όταν η πολιτική της είχε επίκεντρο τους πολίτες. Όταν υπήρχε έμπρακτη συνδρομή της διοίκησης για την ανακούφισή τους στις δυσβάσταχτες οικονομικές συνθήκες που ζουν και αντιμετωπίζουν καθημερινά. 

Δυστυχώς η δήμαρχος, με τον “νόμο Θεοδωρικάκου”, διοικεί χωρίς να έχει ανάγκη πλέον το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης και απλώς όταν παραπονιούνται οι πολίτες η δήμαρχος ψεύδεται λέγοντάς τους “δεν με αφήνει η αντιπολίτευση”.

Για μια φορά ακόμη ντροπή για τον αυταρχισμό και τα ψέματα της δημάρχου.

Η πόλη έχει ανάγκες και οι λύσεις απαιτούν σοβαρότητα και συναίνεση». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet