Διακοπές κυκλοφορίας στη Ν. Ιωνία λόγω έργων
Κοινωνία

Διακοπές κυκλοφορίας στη Ν. Ιωνία λόγω έργων

Πλήρη διακοπή κυκλοφορίας θα έχουμε σε οδικά τμήματα της Νέας Ιωνίας λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Ειδικότερα, από την Πέμπτη 10 έως και την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 θα πραγματοποιείται πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα του Δήμου Νέας Ιωνίας:

  • Στην οδό Σμύρνης, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ταύρου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ Αλαμέιν.
  • Στην οδό Ελ Αλαμέιν, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Σμύρνης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Κρήτης.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως εξής:

Για τα οχήματα που κινούνται από ανατολικά προς τα δυτικά: Δεξιά Ηρακλείου – αριστερά Ελ. Βενιζέλου – αριστερά Ηλιουπόλεως ή Ρίμινι – συνέχεια προς Σμύρνης και στο παράπλευρο αυτής δίκτυο έως το ύψος της συμβολής της με την Ελ Αλαμέιν.

Για τα οχήματα που κινούνται προς Νέα Φιλαδέλφεια: Λ. Ηρακλείου – δεξιά Παπαναστασίου – αριστερά Ιωνίας – δεξιά Προύσης – Λ. Δεκελείας ή εναλλακτικά: Λ. Ηρακλείου – Ελ. Βενιζέλου – Λ. Δεκελείας.

Για τα οχήματα που κινούνται από δυτικά προς ανατολικά: Σμύρνης από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ Αλαμέιν – Αγνώστων Ηρώων ή Ρίμινι – Ελ. Βενιζέλου.

Για τα οχήματα που κινούνται προς Ν. Ιωνία μέσω της οδού Σμύρνης και βρίσκονται νοτιοδυτικότερα από τη συμβολή της με την οδό Ταύρου: Λεύκης – δεξιά Κηφισού – αριστερά Παπαναστασίου – δεξιά Λ. Ηρακλείου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Πηγή: Ελληνική Αστυνομία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet