Δ. Θωμαΐδου για ηλικιωμένους: Δεν ξεχνάμε τους αγώνες που έκαναν για να μας οδηγήσουν στο σήμερα
Κοινωνία

Δ. Θωμαΐδου για ηλικιωμένους: Δεν ξεχνάμε τους αγώνες που έκαναν για να μας οδηγήσουν στο σήμερα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, σημειώνει:

«Η 1η Οκτώβρη έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, μια ημέρα φόρου τιμής και αναγνώρισης προς εκείνους τους ανθρώπους, που μας γέννησαν, μας μεγάλωσαν, μας μετέδωσαν αρχές και αξίες για να προχωρήσουμε στη ζωή μας με αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια και ανθρωπιά.

»Η Τρίτη Ηλικία δοκιμάστηκε σκληρά περισσότερο από κάθε κοινωνική ομάδα, κατά την πανδημία του κορωνοϊού Covid-19, όμως για μία ακόμη φορά τα κατάφερε και πλέον μπορεί σταδιακά να επανέρχεται στους καθημερινούς ρυθμούς και να ατενίζει αισιόδοξα το μέλλον.

»Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι και αυτή τη δύσκολη περίοδο ο Δήμος μας στέκεται πάντα στο πλευρό της Τρίτης ηλικίας με σεβασμό και αγάπη. Ήδη τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου μας έχουν επαναλειτουργήσει και σφύζουν και πάλι από ζωή, ενώ με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας συνεχίζουμε να ενισχύουμε την υλική και ηθική υποστήριξη των ηλικιωμένων ευάλωτων συμπολιτών μας.

»Είναι καθήκον μας να προσφέρουμε στη Τρίτη Ηλικία της πόλης μας όλα τα απαραίτητα προκειμένου να συνεχίσουν τη ζωή τους με αξιοπρέπεια και ποιότητα, αλλά και να παραμείνουν ενεργοί πολίτες συνδιαμορφώνοντας το μέλλον της Νέας Ιωνίας μας. Δεν ξεχνάμε τους αγώνες, τους κόπους και τις προσωπικές θυσίες τους για να μας οδηγήσουν στο σήμερα. Έχουν τον αμέριστο σεβασμό μας και την καθημερινή και συνεχή προσπάθειά μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Να είστε όλοι γεροί και γερές, δυνατοί και δυνατές. Σας αγαπάμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet