Δ. Θωμαΐδου: Είμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα με την ευχή να εξελιχθεί ομαλά η περιπετειώδης σχολική χρονιά
Κοινωνία

Δ. Θωμαΐδου: Είμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα με την ευχή να εξελιχθεί ομαλά η περιπετειώδης σχολική χρονιά

Με αφορμή επανεκκίνηση λειτουργείας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, σημειώνει ότι «η δημοτική αρχή φρόντισε κατά το διάστημα που παρέμειναν κλειστά, ώστε να είναι πανέτοιμα για να υποδεχθούν, με υγειονομική ασφάλεια τους μικρούς μαθητές και τους εκπαιδευτικούς».

Ειδικότερα, η κ. Θωμαΐδου αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Καλημέρα & Καλή Εβδομάδα Αγαπημένοι κ Εκλεκτοί μου Φίλοι,

Επιστρέφουν σήμερα στα θρανία τους οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία της πόλης μας, για τα οποία φροντίσαμε όλο αυτό το διάστημα να είναι πανέτοιμα ώστε να υποδεχθούν με υγειονομική ασφάλεια τους μικρούς μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου έχουν φροντίσει για τις απαραίτητες απολυμάνσεις και καθαριότητα στους εσωτερικούς χώρους, προέβησαν επίσης στις απαραίτητες εργασίες στους προαύλιους χώρους, ενώ έχει προβλεφθεί η επάρκεια σε υγειονομικό υλικό, αντισηπτικά, εξοπλισμό, υλικά καθαριότητας και μάσκες.

Για τα παιδιά της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που συνεχίζουν από το σπίτι τα μαθήματα, να υπενθυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμος παρέδωσε στους υπηρεσιακούς παράγοντες των σχολικών μονάδων, δωρεάν tablet και κάρτες προπληρωμένου χρόνου σύνδεσης στο διαδίκτυο για τους μαθητές που δεν έχουν πρόσβαση στα διαδικτυακά μαθήματα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους διευθυντές των σχολείων για την άριστη συνεργασία με το τμήμα Παιδείας, την αντιδήμαρχο και τις προέδρους των Σχολικών Επιτροπών, αλλά και τους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας και του Πρασίνου που κατέβαλλαν μια μεγάλη προσπάθεια για να διασφαλιστεί η εύρυθμη επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων της πόλης μας.

Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα στις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας και των μαθητών με την ευχή μας να εξελιχθεί ομαλά η περιπετειώδης σχολική χρονιά!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet