Δ. Θωμαΐδου: Η δύναμη των πολιτών της Ν. Ιωνίας με δυναμώνει
Κοινωνία

Δ. Θωμαΐδου: Η δύναμη των πολιτών της Ν. Ιωνίας με δυναμώνει

Με αφορμή τη σημερινή γιορτή της Παναγίας, η δήμαρχος Ν. Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, η οποία έχει και την ονομαστική εορτή της, στο μήνυμά της προς τους συμπολίτες της αναφέρει:

Αγαπημένες και αγαπημένοι μου,

Πανηγυρίζουμε σήμερα την πάνσεπτο Μετάσταση της Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας, το Πάσχα του καλοκαιριού. Η Ορθόδοξη Ελληνική ψυχή τιμά τη μητέρα όλων μας, εκείνη που δεν εγκαταλείπει τον κόσμο ακόμα και την ώρα αυτή, της Κοιμήσεώς της, εκείνη που παραμένει η μητέρα της Ζωής.

Κάθε γιορτή, ένα ξεχωριστό μήνυμα! Καθώς σήμερα έχω την τιμή και τη χαρά να γιορτάζω το όνομά μου και να επικοινωνώ μαζί σας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα τρίσβαθα της καρδιάς μου για τη χειμαρρώδη αγάπη σας που με αξιώνετε να ζω καθημερινά και από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως δήμαρχος! Είναι μια εμπειρία ζωής, μία σχέση αδιατάρακτη πολλά χρόνια, ένα διαρκές Πάσχα για μένα.

Να είστε σίγουρες και σίγουροι ότι κρατώ ως πολύτιμο δώρο αυτή την αγάπη σας. Είναι αυτή που μου δίνει τη δύναμη να συνεχίζω για να δώσουμε προοπτική στην πόλη μας! Και θα γίνει!!! Οι ευχές και η στήριξή σας με δυναμώνουν!!

Εύχομαι σε όλες και όλους η Παναγία να μας σκέπει, γιατί εκείνη είναι το καταφύγιο όλων μας!!! Χρόνια Πολλά κι Ευλογημένα!! Σας ευγνωμονώ!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet