Δ. Θωμαΐδου: Η καρδιά της Νέας Ιωνίας χτυπά στο αγαπημένο Αλεποχώρι
Κοινωνία

Δ. Θωμαΐδου: Η καρδιά της Νέας Ιωνίας χτυπά στο αγαπημένο Αλεποχώρι

Με αφορμή την επιστροφή της κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι μετά από δύο χρόνια πανδημίας η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου εκφράζει την ικανοποίησή της.

Ειδικότερα, η δήμαρχος αναφέρει:

«Το φετινό καλοκαίρι η καρδιά της Νέας Ιωνίας χτυπά στο αγαπημένο Αλεποχώρι. Τα παιδιά της πόλης μας φιλοξενούνται στην κατασκήνωση του Δήμου μας και απολαμβάνουν τις καθημερινές δραστηριότητες περνώντας όμορφα, παίζοντας, τραγουδώντας, χορεύοντας, δημιουργώντας, σε ένα ευχάριστο, δημιουργικό και ασφαλές περιβάλλον.

Η δημοτική αρχή, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο κι έμπειρο προσωπικό, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην καλλιέργεια δεξιοτήτων για την ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών μέσω της επαφής τους με την φύση και με στόχο την ασφάλεια και την ψυχαγωγία, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, σε συνδυασμό με το φυσικό τοπίο αλλά και δεκάδες αθλητικές, ψυχαγωγικές και δημιουργικές δραστηριότητες.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι που η κατασκήνωση επέστρεψε, μετά από δύο χρόνια πανδημίας, και έρχεται να εδραιωθεί ξανά στη συνείδηση των συμπολιτών μας, πάντοτε με την πολύτιμη συμβολή του προσωπικού μας, το οποίο και ευχαριστούμε από καρδιάς, για την υπεύθυνη, οργανωμένη και ποιοτική εργασία που προσφέρει ώστε το φετινό καλοκαίρι να μείνει αξέχαστο στα παιδιά της πόλης μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet