Δ. Θωμαΐδου: Η Νέα Ιωνία μας μπορεί και πρέπει να γίνει Μεγάλη
Κοινωνία

Δ. Θωμαΐδου: Η Νέα Ιωνία μας μπορεί και πρέπει να γίνει Μεγάλη

Με αφορμή τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς στον Δήμο Νέας Ιωνίας, η δήμαρχος της πόλης, Δέσποινα Θωμαΐδου, σημειώνει ότι «ως δημοτική αρχή, βάζουμε την αγάπη μας και το μεράκι μας, δίνοντας πνοή αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας».

Ειδικότερα, η κ. Θωμαΐδου αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Στολίζουμε την αγαπημένη μας πόλη, βάζοντας την αγάπη μας και το μεράκι μας, δίνοντας πνοή αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας, μεταφέροντας τη ζεστασιά των εορτών σε κάθε γειτονιά της Νέας Ιωνίας, κρατώντας ζωντανό το πνεύμα των Χριστουγέννων με την ελπίδα ότι οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά για όλες και όλους μας!

Αγαπημένες και αγαπημένοι μου

Σας αφιερώνω αυτούς τους στίχους του ποιητή της Ελλάδας Οδυσσέα Ελύτη από το «Άξιον Εστί», με μία ευχή:

Η Νέα Ιωνία μας μπορεί και πρέπει να γίνει Μεγάλη. Εμείς προσπαθούμε για εσάς με δύναμη αγάπης και ψυχής για την πόλη της καρδιάς μας!

«Για να το ‘χεις Θεό και να κατέχεις τι σημαίνει ο λόγος του και το δέντρο μονάχο του χωρίς κοπάδι για να το κάνεις φίλο σου και να γνωρίζεις τ’ ακριβό του τ’ όνομα φτενό στα πόδια σου το χώμα για να μην έχεις πού ν’ απλώσεις ρίζα και να τραβάς του βάθους ολοένα και πλατύς επάνου ο ουρανός για να διαβάζεις μόνος σου την απεραντοσύνη. Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet