Δ. Θωμαΐδου: Η συμβολή των παλαιών προσκόπων είναι πολύτιμη διότι συνδυάζουν την εμπειρία με τις πανανθρώπινες αξίες τους
Κοινωνία

Δ. Θωμαΐδου: Η συμβολή των παλαιών προσκόπων είναι πολύτιμη διότι συνδυάζουν την εμπειρία με τις πανανθρώπινες αξίες τους

Με ιδιαίτερη, όπως σημειώνει η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, χαρά υποδέχθηκε η δημοτική αρχή το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Νέας Ιωνίας στο δημαρχείο της πόλης, «για μια δημιουργική και κατά κοινή ομολογία, παραγωγική συνάντηση στην οποία συζητήσαμε σε εγκάρδιο κλίμα θέματα που αφορούν τη συνεργασία του Δήμου με την Ένωση, κυρίως σε μελλοντικές δράσεις, όταν επανέλθει η πόλη στην κανονικότητα, μετά την πανδημία».

Ειδικότερα, η κ. Θωμαΐδου αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

«Η συμβολή των παλαιών προσκόπων είναι πολύτιμη διότι συνδυάζουν την εμπειρία με τις πανανθρώπινες και διαχρονικές αξίες που υπηρετούν. Η αυτενέργεια, η αυτοεκπαίδευση και η προοδευτικότητα συνιστούν βασικούς μοχλούς για την προάσπιση της κοινωνικής συνοχής την οποία υπηρετούμε όλες και όλοι».

Η συνάντηση έκλεισε με την κοινή δέσμευση να επαναπροσδιοριστεί ο εθελοντισμός στη Νέα Ιωνία σε μια κατεύθυνση με στόχευση τον άνθρωπο, κατέληξε η δήμαρχος, προσθέτοντας:

«Και οι πρόσκοποι έχουν πολλά να συνεισφέρουν στην υπόθεση αυτή!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet