Δ. Θωμαΐδου: Η 8η Μαρτίου είναι ημέρα σύμβολο του αγώνα των γυναικών
Κοινωνία

Δ. Θωμαΐδου: Η 8η Μαρτίου είναι ημέρα σύμβολο του αγώνα των γυναικών

«Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας της 8ης Μαρτίου δεν είναι μια εθιμοτυπική ημέρα γιορτής, είναι μια ημέρα σύμβολο του αγώνα, της διεκδίκησης και της κοινωνικής διαμαρτυρίας των γυναικών για ισότητα, δικαιοσύνη, ελευθερία. Είναι μια μέρα σεβασμού και τιμής για όλα όσα προσφέρουν στην οικογένεια, στην εργασία, στην κοινωνία και στην ανάπτυξη κάθε τομέα της ζωής μας» αναφέρει η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, στο μήνυμά της για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Με τη διπλή ιδιότητα, της γυναίκας και της δημάρχου Νέας Ιωνίας, όπως σημειώνει, «θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου ιδιαίτερα στις μητέρες μονογονεϊκών οικογενειών, στις μητέρες παιδιών με αναπηρίες, στις πολύτεκνες μητέρες, σε εκείνες που υπήρξαν θύματα εκμετάλλευσης και όσες αγωνίζονται για την καθημερινότητα».

Και στο μήνυμά της η κ. Θωμαΐδου καταλήγει:

«Ως δημοτική αρχή στηρίζουμε την ενδυνάμωση του ρόλου των γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και κυρίως την ισότιμη συμμετοχή γυναικών στις θέσεις ευθύνης και στα όργανα λήψης αποφάσεων. Δίνουμε φωνή στις γυναίκες της πόλης μας και προωθούμε τα δικαιώματά τους, μεριμνώντας για την πρόσβασή τους στις παροχές υγείας, στην εργασία, στην εκπαίδευση, στον πολιτισμό, με στόχο την εξάλειψη κάθε διάκρισης και ανισότητας σε όλους τους τομείς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet