Δ. Θωμαΐδου: Καθήκον όλων μας να συνεχίσουμε με πειθαρχία και σοβαρότητα να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας
Κοινωνία

Δ. Θωμαΐδου: Καθήκον όλων μας να συνεχίσουμε με πειθαρχία και σοβαρότητα να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας

Η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, ενημερώνει τους δημότες για την ετοιμότητα του Δήμου όσον αφορά τα μέτρα προστασίας έναντι της Covid-19, σημειώνοντας ότι το καλοκαίρι φεύγει, αλλά ο κίνδυνος είναι ακόμη εδώ και καλεί τον λαό της πόλης να δείξει πειθαρχεία και σοβαρότητα.

Ειδικότερα, η κ. Θωμαΐδου αναφέρει στο μήνυμά της:

Καλή εβδομάδα εκλεκτές μου φίλες κι αγαπημένοι μου φίλοι.

Το καλοκαίρι φεύγει, ο κορωνοϊός όμως δεν έφυγε ποτέ. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε, γι’ αυτό και κάνω έκκληση στους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας, κυρίως σε αυτούς που επιστρέφουν από την καλοκαιρινή απόδρασή τους, να τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς κρουσμάτων του κορωνοϊού στην πόλη μας.

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας και όλες οι υπηρεσίες αιχμής βρίσκονται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οχυρώνουμε τις σχολικές μονάδες και τα δημόσια κτήρια. Προωθούμε τη ψηφιακή εξυπηρέτηση των πολιτών, προκειμένου να αποφευχθεί η επαφή με τους υπαλλήλους. Δίνουμε μια διαρκή μάχη για να περιορίσουμε τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού στην πόλη μας.

Από την πρώτη μάχη βγήκαμε νικητές. Τόσο ο Δήμος όσο και οι πολίτες, όλοι μαζί, δείξαμε με υπευθυνότητα και σύνεση ότι μπορούμε να διαχειριστούμε έκτακτες καταστάσεις. Είναι υποχρέωση και καθήκον όλων μας να συνεχίσουμε με πειθαρχία και σοβαρότητα να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Ας δείξουμε για μιαν ακόμη φορά πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Η Νέα Ιωνία μπορεί, ελπίζει και αγωνίζεται για το αύριο!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet