Δ. Θωμαΐδου προς μαθητές: Θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας
Κοινωνία

Δ. Θωμαΐδου προς μαθητές: Θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022-2023 η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου αναφέρει:

«Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022-2023 θα ήθελα να ευχηθώ σε μαθητές και εκπαιδευτικούς να έχετε μία καλή και δημιουργική εκπαιδευτική χρονιά η οποία να αποτελέσει μία καινούρια αφετηρία, γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο και συναρπαστικό δρόμο προς την κατάκτηση της γνώσης.

Ως δημοτική αρχή στεκόμαστε στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και προσπαθούμε, σε στενή συνεργασία μαζί με τους εκπαιδευτικούς, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μας, να συμβάλουμε με όλους τους τρόπους κάτω από ένα κοινό, προοδευτικό όραμα για τη βελτίωση του επιπέδου της παιδείας στην πόλη μας.

Έχουμε έως τώρα υλοποιήσει σημαντικές παρεμβάσεις στα σχολικά συγκροτήματα όπως αναπλάσεις, ενεργειακές αναβαθμίσεις και εργασίες ευπρεπισμού με στόχο να διαμορφώσουμε ένα πιο άνετο, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον µάθησης.

Είμαστε σίγουροι ότι οι εκπαιδευτικοί σας, οι γονείς σας και εμείς ως δημοτική αρχή, θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας, θα σας ενθαρρύνουμε γιατί πάνω απ’ όλα πιστεύουμε σε εσάς και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνετε τα πάντα για να δικαιώσετε πάνω απ’ όλα τα δικά σας όνειρα. Αυτό έχει ανάγκη η πόλη μας. Καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet