Εκτός Σχεδίου στη Νέα Ιωνία: Λεφτά υπάρχουν αλλά όχι για τις ανάγκες των κατοίκων
Κοινωνία

Εκτός Σχεδίου στη Νέα Ιωνία: Λεφτά υπάρχουν αλλά όχι για τις ανάγκες των κατοίκων

Ότι «χρήματα υπάρχουν, αλλά όχι για τις ανάγκες των κατοίκων» τονίζει η Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία Εκτός Σχεδίου, σημειώνοντας ότι 55 εκατ. ευρώ έχουν δοθεί για τις ανάγκες των ιδιωτικών έργων.

Μεταξύ άλλων η Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία Εκτός Σχεδίου αναφέρει:

Ας δούμε πως εκφράζεται αυτή η οικονομική αδυναμία του κράτους (Κεντρικού και Τοπικού) και πως τελικά λεφτά υπάρχουν για τις ανάγκες ιδιωτικών έργων αλλά όχι για τις ανάγκες των κατοίκων.

  • 30/05/2017 ανακαλούνται οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου όπου δεσμεύουν το οικόπεδο στο ΟΤ445, χαρακτηρίζοντας το σε Χώρο κοινωφελών δημοτικών χρήσεων (πολιτιστικών – εκπαιδευτικών – αθλητικών δραστηριοτήτων).
  • 30/11/2018 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, χαρίζει, από εθνικούς πόρους, (μέσω της Περιφέρειας) 5 εκατ. ευρώ στη “φτωχή” ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. για την ανέγερση του Ιωνικού Κέντρου (ΑΔΑ: ΩΕ6Ο465ΧΙ8-Ι9Ω), αποδεικνύοντας περίτρανα ότι δεν ήταν τα χρήματα που λείπανε, απλά έπρεπε να εξυπηρετηθεί ένα άλλο σχέδιο.
  • 23/09/2019 η κυβέρνηση της Ν.Δ., πιο γαλαντόμα, αποφασίζει να χαρίσει 15,7 εκατ. ευρώ, από εθνικούς πόρους και αυτή, μέσα από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων του 2020 (ΑΔΑ: ΩΥΤ8465ΧΙ8-ΘΓΤ).

Και σαν να μην έφταναν αυτά, στις 20/04/2022 το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και του Ταμείου Συνοχής, αποφασίζει, με μία τελείως φωτογραφική πρόσκληση (ΑΔΑ: ΨΔΠ246ΜΤΛΡ-ΥΞΕ), να χαρίσει επιπλέον 39,5 εκατ. ευρώ για την ανέγερση του Ιωνικού Κέντρου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet